• Real-Arena
 • Contact
 • Cash Money
 • Prezintă-te
 • Counter-Strike
 • Metin2
 • Minecraft
 • SA:MP
 • [SHOP] Steam, Gift, Cards, Items
 • Giveaway STEAM
 • AcasaAcasa  IndexIndex  Regulament  Cont Premium  CautareCautare  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  CalendarCalendar  FAQFAQ  

  Distribuiţi | .
   

   Spock din Star Trek s-a stins

  Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
  AutorMesaj
  H4cK3R*uL
  Administrator
  avatar
  # Lord of Hell!#
  Mesaje : 12493
  MesajSubiect: Spock din Star Trek s-a stins   
  Sam 28 Feb 2015, 18:03

  Actorul, cu ochi sfredelitori şi cu privire aspră, era adesea alegerea firească pentru roluri de pistolari, eroi negativi şi de persoane cu autoritate
  Leonard Nimoy, omul care l-a făcut celebru pe personajul Spock, a murit vineri la vârsta de 83 de ani, anunță presa internațională, după ce s-a remarcat în istoria televiziunii drept una dintre cele mai memorabile prezenţe.

  Nimoy, actor, cântăreţ, fotograf, poet şi voce de televiziune, a fost mai mult decât Mr. Spock din Star Trek. Actorul, cu ochi sfredelitori şi cu privire aspră, era adesea alegerea firească pentru roluri de pistolari, eroi negativi şi de persoane cu autoritate.

  Spitalizat la mijlocul lui februarie pentru dureri puternice în piept, cauzate de o boală pulmonară cronică, Nimoy obişnuia să atribuie această problemă de sănătate obiceiului de a fuma, la care renunţase de zeci de ani.

  Născut la Boston în 1931, Nimoy a fost copilul unei familii de imigranţi ucrainieni. Încurajat de către bunicul său, a început să joace într-un teatru de amatori la 8 ani. El a intrat în rolul lui Spock în 1965, la vârsta de 34 de ani, moment în care era deja actor profesionist de 15 ani.

  Ceea ce ar fi trebuit să fi fost rolul de debut al lui Nimoy a venit în 1952 cu filmul Kid Monk Baroni, în care juca rolul titular - cel al unui tânăr boxer. Filmul, totuşi, a fost un eşec, iar Nimoy se întorcea anul următor la Boston, luând acolo lecţii de actorie. Anul următor, făcea un stagiu militar de un an. După aceea, timp de zece ani, Nimoy a avut roluri minore în seriale TV precum Dragnet, Sea Hunt, Colt 45, M Squad, Bonanza, Wagon Train, Gunsmoke, Perry Mason, Incoruptibilii, Get Smart şi Doctor Kildare.

  Totuşi, Nimoy avea în acelaşi timp ceva extraterestru în el, şi asta îl plasa în roluri de SF de categoria B, în filme ale anilor '50 precum Them!, Brain Eaters, Zombies of the Stratosphere precum şi serialele TV The Twilight Zone şi The Outer Limits. Apoi a urmat Star Trek, creat de către Gene Roddenberry drept un „vehicul către stele”. Iar rolul lui Spock părea să fie acela pentru care Nimoy se pregătise timp de o viaţă întreagă.

  În revista Starlog, autorul SF Isaac Asimov compara „tinerele care strigă după Spock” cu „Beatlemania”. Totuşi, Nimoy a fost mai mult decât Spock, chiar şi după 1966. El era Paris din Misiune Imposibilă. El a fost un poet publicat. Şi un bariton destul de înfipt, cu cinci albume la activ.


  Ai o comunitate, dar te-ai saturat de probleme? Vino pe Real-Arena.
  Sus In jos
  http://www.real-arena.com
   

  Spock din Star Trek s-a stins

  Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
  Pagina 1 din 1

  Real-Arena România :: Categorie generală :: Cinema :: Noutăţi şi discuţii-