• Real-Arena
 • Contact
 • Cash Money
 • Prezintă-te
 • Counter-Strike
 • Metin2
 • Minecraft
 • SA:MP
 • [SHOP] Steam, Gift, Cards, Items
 • Giveaway STEAM
 • AcasaAcasa  IndexIndex  Regulament  Cont Premium  CautareCautare  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  CalendarCalendar  FAQFAQ  

  Distribuiţi | .
   

   Taken 3, „partea finală”

  Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
  AutorMesaj
  H4cK3R*uL
  Administrator
  avatar
  # Lord of Hell!#
  Mesaje : 12493
  MesajSubiect: Taken 3, „partea finală”   
  Mier 07 Ian 2015, 20:20

  Un interviu cu Liam Neeson despre atuurile şi viitorul francizei Taken.

  De vineri Liam Neeson poate fi văzut din nou în rolul fostului agent secret Bryan Mills, rol care i-a relansat cariera în genul action. Eroul are parte de o teribilă provocare, familia fiindu-i din nou ameninţată. Iată ce are de spus Liam Neeson despre personajul său şi despre viitorul popularei francize.

  Cu ce este Taken 3: Teroare în L.A. diferit de primele două părţi?
  Liam Neeson: De data aceasta, acţiunea este radicală. Bryan Mills trebuie să acţioneze, pentru că viaţa lui este în pericol. Trebuie să se bazeze pe absolut toate abilităţile şi cunoştinţele dobândite de-a lungul carierei.

  Povestea este o continuare a acţiunii din primele două filme?
  Este o continuare a acţiunii doar în sensul în care protagoniştii sunt tot Mills, fosta lui soţie şi fiica lor. Cele două reprezintă familia pentru care şi-ar da viaţa, deşi nu mai este căsătorit. În rest, iadul se dezlănţuie în calea lor.

  Ceea ce se întâmplă cu Bryan în primele filme îl pregăteşte în vreun fel pentru acţiunea din Taken 3: Teroare în L.A.?
  Acesta realizează că pensionarea nu mai este o opţiune, din moment ce infractorii îl tot urmăresc. Pentru el, era simplu la început când câştiga bani frumoşi în doar câteva zile, asigurând securitatea unor persoane înstărite, pe perioada deplasărilor acestora în alte ţări. Asta făcea şi în partea a doua, când s-a dezlănţuit nebunia în Istanbul. Astfel, şi-a dat seama că nu se va mai putea retrage niciodată. Trebuie să fie mereu în alertă şi pregătit de acţiune.

  Ce înseamnă familia pentru Mills?
  Acum familia este totul pentru el. Se simte vinovat pentru că a ratat mare parte din copilăria fiicei, fiind plecat în diverse misiuni. Deşi a încercat să nu piardă aniversările acesteia, niciodată nu a fost suficient. Soţia i-a reproşat neîncetat aceste lucruri, în final ajungând să se despartă. Motorul care îl activează rămâne sentimentul de vină pentru faptul că nu şi-a făcut datoria de părinte. Aproape că devine misiunea lui să demonstreze că poate fi tatăl perfect. Bineînţeles că nu va reuşi niciodată. Niciun părinte nu reuşeşte.

  Povesteşte-ne mai multe despre abilităţile excepţionale ale lui Mills.
  A început să se antreneze de la vârsta de 18-19 ani, când s-a înrolat în armată. Apoi, pe la 23 de ani, a fost recrutat de forţele de elită ale trupelor speciale, unde a urmat un antrenament mult mai dur. Bryan Mills a trecut cu brio de toate probele. Acum, când e într-o misiune, pare a fi pe jumătate robot. Odată ce s-a pornit, e greu de oprit. Seamănă cu primul „Rambo“ din acest punct de vedere.

  Toate cele trei părţi sunt bazate pe acţiune pură. Ţi-a plăcut vreo scenă care a căzut la montaj?
  Mie îmi plac foarte mult scenele de luptă corp la corp. Am construit o relaţie foarte bună cu Mark Vanselow, coordonatorul cascadorilor, dar şi cu dublura mea, cu care am făcut deja 15 filme. Sunt fericit că lucrăm împreună la coregrafiile de luptă.

  Unde a fost filmată a treia parte şi cum a fost influenţată povestea de alegerea locaţiei?
  Filmările au avut loc chiar în Los Angeles. De această dată nu am mai plecat, deşi mi-au plăcut foarte mult deplasările în Franţa şi Turcia. Acum acţiunea e acasă, dar toată lumea este pe urmele lui: poliţia din L.A., agenţii CIA, poate chiar şi FBI-ul.

  De ce crezi că Mills a devenit atât de popular în rândul spectatorilor?
  Îmi place să aud că oamenii se regăsesc în personalitatea personajului meu. Atunci când nu intră în acţiune, Mills chiar este un om ca oricare altul. Spectatorii reacţionează frumos faţă de dragostea şi devotamentul lui pentru familie. În ciuda tuturor defectelor, el rămâne o persoană dedicată familiei, care ar face orice pentru copilul său. E genul de om care nu se bazează pe ajutorul autorităţilor şi îi place să îşi rezolve singur problemele. Publicul admiră acest lucru la eroii săi pentru că îi ajută să se detaşeze de grijile cotidiene. Cam asta fac filmele.

  Pe lângă acţiune, „Taken“ are şi o poveste puternică. Este important pentru tine acest lucru?
  Era necesar ca povestea filmului să fie puternică. Am încercat să nu facem excese, ci suficient cât să instigăm publicul. Mi-a plăcut că întotdeauna punctul de pornire al acţunii a fost o poveste puternică şi nu e nimic mai puternic decât conceptul de familie.

  Te-a încântat ideea de a te întoarce pentru a treia parte „Taken“? Chiar este acesta finalul poveştii lui Mills?
  Am fost extrem de încântat. Recunosc că am avut mici rezerve, pentru că nu ştiam cu ce ar mai putea continua. Fiica lui Mills nu putea fi răpită încă odată, altfel Bryan chiar ar fi putut fi acuzat de neglijenţă. Dar Luc Besson şi scenariştii au construit o poveste interesantă care sunt sigur că va stârni lacrimi. Există într-adevăr un final al poveştii. Cel mai probabil, este partea finală a francizei. Nu văd în ce altă direcţie ar mai putea merge filmul.


  Ai o comunitate, dar te-ai saturat de probleme? Vino pe Real-Arena.
  Sus In jos
  http://www.real-arena.com
   

  Taken 3, „partea finală”

  Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
  Pagina 1 din 1

  Real-Arena România :: Categorie generală :: Cinema :: Noutăţi şi discuţii-