• Real-Arena
 • Contact
 • Cash Money
 • Prezintă-te
 • Counter-Strike
 • Metin2
 • Minecraft
 • SA:MP
 • [SHOP] Steam, Gift, Cards, Items
 • Giveaway STEAM
 • AcasaAcasa  IndexIndex  Regulament  Cont Premium  CautareCautare  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  CalendarCalendar  FAQFAQ  

  Distribuiţi | .
   

   Inamicul Arcaşului: „pentru a controla pe cineva emoţional vorbind, trebuie să-l dărâmi”

  Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
  AutorMesaj
  H4cK3R*uL
  Administrator
  avatar
  # Lord of Hell!#
  Mesaje : 12494
  MesajSubiect: Inamicul Arcaşului: „pentru a controla pe cineva emoţional vorbind, trebuie să-l dărâmi”   
  Mier 26 Noi 2014, 20:26

  La debutul celui de-al treilea sezon, difuzat acum de Universal Channel, John Barrowman, interpretul lui Malcolm Merlyn, cel mai mare inamic al Arcaşului, a stat de vorbă cu jurnaliștii despre personajul său și ce noutăți aduce sezonul 3.

  Serialul Arcașul este difuzat în premieră în România de Universal Channel, marțea, la ora 23:00, joia şi vinerea, de la 11, iar sâmbăta de la ora 13. După un naufragiu violent, playboy-ul miliardar Oliver Queen (Stephen Amell) dispare şi este presupus mort timp de cinci ani, înainte de a fi descoperit în viaţă, pe o insulă izolată din Pacific. Întors acasă, în Starling City, Oliver e decis să îndrepte problemele din familia lui şi să lupte cu nedreptatea. Pentru asta, Queen îl creează pe Arcaş şi face echipă cu fostul soldat John Diggle (David Ramsey), experta în computere Felicity Smoak (Emily Bett Rickards), şmecherul Roy Harper (Colton Haynes) şi asasina internaţională Sara Lance (Caity Lotz), dar ţine totul secret faţă de apropiaţi – adică şi de sora lui, Thea (Willa Holland), care s-a aliat cu cel mai periculos duşman al lui Oliver. Rivalităţile şi prieteniile sunt date peste cap când Oliver trebuie să treacă de cea mai grea încercare de până acum.

  Pe numele său real John Scot Barrowman, actorul de origine scoțiană s-a născut pe 11.03.1967 în Glasgow și a crescut în SUA. A mai jucat în filmele All Stars, The Producers (Producătorii), Shark Attack 3: Megalodon (Rechinii ucigasi 3), Incoruptibilii și serialele Hotel Babylon, Torchwood, Neveste Disperate, Scandal, Doctor Who, Titans (Titanii), Central Park West și altele.

  Te bucuri că ai revenit în Arcaşul în sezonul trei?

  John Barrowman: Sunt foarte entuziasmat de revenirea în Arcaşul. Mi-au spus câte ceva despre ce se va întâmpla cu Malcolm anul acesta. Eram nerăbdător să încep. Am participat vara asta la Jocurile Commonwealth-ului în Marea Britanie; am lansat un album şi am fost în Australia pentru a-l promova în ultima lună şi jumătate. Acum sunt gata să-mi înfig dinţii în Arcaşul, la propriu şi la figurat!

  Ce se întâmplă cu Malcolm Merlyn în sezonul 3?

  John Barrowman: Povestea lui Malcolm şi a fiicei lui, Thea (interpretată de Willa Holland – n.r.), continuă exact de acolo de unde s-a oprit. O vedem pe ea arătând extraordinar şi urcând pe scaunul din spate al limuzinei. Va fi minunat să-i vedem împreună.

  Îşi iubeşte sincer Malcolm fiica sau are alte motive ascunse?

  John Barrowman: Cred că Malcolm nu-şi poate exprima dragostea şi a înţeles asta în decursul timpului. Dacă privim înapoi, după ce şi-a pierdut soţia, la început de tot, nu făcea decât să supravieţuiască pentru a avea grijă de băiatul lui. În sinea lui ştia că Thea era şi fata lui. I-a fost greu.

  De ce îi este atât de greu să-şi exprime iubirea?

  John Barrowman: Malcolm poate controla oamenii apelând la bani, putere şi tehnici distructive. Dar nu s-a putut apropia de ea pentru că aşa şi-a pierdut fiul, Tommy (interpretat de Colin Donnell – n.r.). Dragostea l-a distrus pe Tommy. A pierdut-o şi pe Moira (interpretată de Susanna Thompson – n.r.), pentru că aceasta s-a sacrificat de dragul lui Oliver. O mai are doar pe Thea şi trebuie să o controleze controlându-i sentimentele. Aşa priveşte acum situaţia. O va iubi, dar într-un mod diferit.

  Antrenând-o poate?

  John Barrowman: Nu spun asta; dar pentru a controla pe cineva emoţional vorbind, trebuie să-l dărâmi.

  Vrea Malcolm să-şi răscumpere greşelile în sezonul trei?

  John Barrowman: Nu ştiu dacă lui Malcolm îi pasă de greşelile făcute şi nu ştiu dacă îi pasă ce cred oamenii despre el. Dar îi pasă de Thea şi, în mod ironic, şi de Oliver.

  A renunţat Malcolm la latura sa malefică?

  John Barrowman: Malcolm nu e malefic! Cred că Malcolm e neînţeles. Dacă îl consideraţi rău, atunci hai să privim puţin tot ceea ce a făcut Oliver până acum. Amândoi facem aceleaşi lucruri, dar procedăm într-un mod foarte diferit. Unul e proclamat erou, celălalt nu. Eu consider că asta e greşit. Eu, Malcolm, mă consider erou. La naiba, nimeni nu recunoaşte asta!

  Ce părere ai despre uimitoarele personaje feminine din serial?

  John Barrowman: Cred că asta e minunat la acest serial. Am apărut înainte într-un serial în care nu judecam oamenii în funcţie de sex. Nu mă refer la homosexualitate sau heterosexualitate, ci la bărbaţi sau femei. Nu judecăm pe nimeni în funcţie de sex. Există femei dure, există femei emotive, la fel cum există bărbaţi duri şi bărbaţi emotivi. Toţi avem câteva un strop de ceva. Şi, vorba aia, Tommy nu era un tip dur, ci unul emotiv. Acoperim întregul spectru şi toată lumea e egală.

  Crezi că serialul oferă un exemplu pozitiv pentru tinerele fete?

  John Barrowman: E grozav că avem în sfârşit un serial TV la care fetele se pot uita şi pot spune „Uite, şi eu pot fi dură, şi eu pot fi eroină”. Pot spune „Uite, fata sau femeia asta e eroină, nu trebuie să-mi fie frică să fiu mai băieţoasă”. Are sens ce spun? Asta e grozav şi groav e şi să lucrez cu atâtea doamne şi fete.

  Deci îţi place să joci rolul lui Malcolm Merlyn…

  John Barrowman: Mi se pare interesant, pentru că am ajuns într-un moment al vieţii mele în care am jucat roluri de erou şi roluri de personaj mai tânăr, iar acum am ajuns să fiu tată. E grozav, pentru că mă pot relaxa puţin. Mă pot duce seara acasă şi pot bea două pahare de vin. Era să spun un pahar de vin, dar aş minţi! Nu eu sunt cel care se dezbracă (a doua zi), deşi aş putea face asta în continuare – dar nu mă mai preocupă asta.

  Ce părere are Malcolm despre Oliver Queen?

  John Barrowman: Malcolm Merlyn îl vede pe Oliver ca pe un fiu, ca pe Tommy. Oliver e fiul care nu a putut fi Tommy. Oliver era playboy-ul, tipul care ieşea în lume şi acţiona; şi când Malcolm află că el e Arcaşul, nu vrea să-l omoare. Nu-l poate omorî, chiar dacă se luptă intens cu el. Poate de asta mi-am înscenat moartea, ca să nu trebuiască să-l omor.

  Arcaşul l-a bătut măr pe Malcolm…

  John Barrowman: Chiar că m-a bătut măr! Dar v-aţi gândit că poate eu l-am lăsat să facă asta?

  Va găsi Malcolm dragostea în sezonul trei?

  John Barrowman: Aşa sper. Noi, actorii, nu ştim ce urmează (în scenariu). Mi-am terminat Enciclopedia DC pe care o ţin lângă pat, ca să văd de cine m-aş putea îndrăgosti, dar nu ştiu dacă îl vom vedea îndrăgostit în serial.

  Ar putea Power Girl fi femeia potrivită pentru Malcolm?

  John Barrowman: Şşşşttt! Nu ştiu. Sunt mare fan. Îmi place mult faptul că sunt călător în timp, am fost erou şi cum sunt personaj negativ într-o bandă desenată pe care o citeam în copilărie. Habar n-am ce urmează, dar abia aştept să aflu. Mor de nerăbdare...


  Ai o comunitate, dar te-ai saturat de probleme? Vino pe Real-Arena.
  Sus In jos
  http://www.real-arena.com
   

  Inamicul Arcaşului: „pentru a controla pe cineva emoţional vorbind, trebuie să-l dărâmi”

  Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
  Pagina 1 din 1

  Real-Arena România :: Categorie generală :: Cinema :: Noutăţi şi discuţii-