• Real-Arena
 • Contact
 • Cash Money
 • Prezintă-te
 • Counter-Strike
 • Metin2
 • Minecraft
 • SA:MP
 • [SHOP] Steam, Gift, Cards, Items
 • Giveaway STEAM
 • AcasaAcasa  IndexIndex  Regulament  Cont Premium  CautareCautare  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  CalendarCalendar  FAQFAQ  

  Distribuiţi | .
   

   Cele mai “cool” reacţii online ale actorilor

  Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
  AutorMesaj
  H4cK3R*uL
  Administrator
  avatar
  # Lord of Hell!#
  Mesaje : 12493
  MesajSubiect: Cele mai “cool” reacţii online ale actorilor   
  Dum 12 Oct 2014, 19:31

  Asemenea lui Jennifer Lawrence, au folosit strategii inteligente de apărare a vieţii personale
  Mass-media este cu ochii pe ei. Sunt celebrităţi, sunt adoraţi de milioane de fani şi orice acţiune, orice fotografie, sunt vânate şi răspândite, fie pentru distracţie, fie pentru bani. Conştiente de necesitatea comunicării cu admiratorii lor, starurile au migrat spre mediul online, unde reţele de socializare în vogă le-au facilitat acest contact. Însă fanii vor adesea mai mult decât li se oferă…Cum se apără starurile în faţa curiozităţii uneori agresive a publicului şi a presei?

  Jennifer Lawrence a impresionat pozitiv ca urmare replicii bine argumentate din ultimul număr al revistei Vanity Fair (ce a publicat şi fotografia de mai sus) în urma sustragerii unor fotografii nud ale sale de pe un cont iCloud. Există aşadar actori ale căror abilităţi de comunicare le permit să-şi susţină clar poziţia în faţa unor scandaluri în care sunt implicaţi, în vreme ce mulţi preferă să nege, să ignore, ori să folosească în avantajul lor publicitatea negativă. Să vedem aşadar care sunt cei mai „cool” atitudini ale actorilor, în special în mediul online.

  Cinemagia a scris recent despre poziţia fermă adoptată de Jennifer Lawrence în cazul fotografiilor nud însuşite pe nedrept de un hacker şi răspândite online. Să nu uităm însă nici de comentariile de pe Twitter ale actriţei şi creatoarei serialului Girls, Lena Dunham, unul dintre primele staruri care au reacţionat în acest scandal.

  „Aduceţi-vă aminte, atunci când priviţi aceste poze comiteţi practic un viol repetat. Nu este în regulă”, a scris Dunham. „Serios, nu uitaţi că persoana care a furat aceste imagini şi cei care le-au răspândit în mediul online nu sunt hackeri: sunt delincvenţi sexuali”, a adăugat ea ulterior.

  „A fura imagini nud ale cuiva e acelaşi lucru cu a-i rupe hainele de pe el în public. Este o agresiune sexuală”, a ţinut să menţioneze şi Lucas Neff, starul lui Raising Hope, în vreme ce o serie de nume celebre vizate de scandal au negat veridicitatea fotografiilor.

  Într-o postare ceva mai controversată, Ricky Gervais şi-a făcut şi el publică părerea legată de scandalul pozelor nud: „Celebrităţi, faceţi să le fie mai greu hackerilor să obţină poze nud cu voi luate de pe computerul vostru prin a nu mai ţine fotografii nud cu voi pe computer”. O remarcă logică şi de bun simţ, pe care actorul de comedie a ţinut să o condimenteze cu un gest ironic. El a postat pe Twitter o imagine a sa la bustul gol şi a adăugat comentariul: „Să-i fie ruşine oricui dă mai departe această fotografie erotică cu mine”.

  Jackie Chan şi-a impresionat şi el fanii prin declaraţia sinceră referitoare la regretabilul incident din luna august, ce l-a avut în centru pe fiul său Jaycee (31 de ani). Acesta a fost arestat în China pentru posesie de marijuana, după ce tatăl său fusese numit, în 2009, ambasador anti-drog al ţării sale. Iată ce a postat Chan (60 de ani) pe Sina Weibo (echivalentul Chinei la Twitter): „… sunt foarte iritat şi şocat. Ca figură publică, mă simt ruşinat. Ca tată, inima mi-e frântă. Am eşuat în educaţia fiului meu. Trebuie să îmi asum şi eu responsabilitatea şi în numele fiului meu să fac o plecăciune adâncă şi să îmi cer scuze în faţa publicului”.

  „Sper ca incidentul cu Jaycee să fie o lecţie pentru toţi tinerii, să se ferească din calea plină de rele a drogurilor. Lui Jaycee îi spun că trebuie să accepte consecinţele atunci când face ceva greşit. Ca părinte al tău, voi suporta aceste consecinţe alături de tine”, a mai menţionat actorul.

  În afară de intimităţile ajunse publice şi păţaniile odraslelor, celebrităţile mai au un punct sensibil, pe care preferă să îl ţină departe de ochii şi urechile fanilor: detalii ale relaţiilor ajunse la final. Din acest punct de vedere, sunt de admirat actori precum Ashton Kutcher şi Gwyneth Paltrow, discreţi şi eleganţi în declaraţiile de final.

  „Voi preţui întotdeauna timpul pe care l-am petrecut cu Demi. Căsătoria este unul dintre cele mai dificile lucruri din lume şi, din păcate, uneori dă greş”, posta online starul lui Jobs şi Two and a Half Men, după ce, în urma unei aventuri cu Sara Leal, în vârstă de 22 de ani, Demi Moore, căsătorită vreme de opt ani cu Ashton, a decis să divorţeze.

  „Ca femeie, mamă şi soţie, există unele valori şi legăminte pe care le consider sacre, şi având în vedere aceste lucruri, am decis să îmi continui viaţa fără Ashton”, a declarat actriţa cu 18 ani mai în vârstă decât partenerul său de viaţă.

  Într-o încercare considerată excesiv de „lucrată” de către apropiaţi, Gwyneth Paltrow şi-a anunţat astfel despărţirea de Chris Martin, cel care i-a fost alături vreme de mai bine de 10 ani şi tatăl celor doi copii ai săi: „"Cu inima plină de tristeţe, am decis să ne despărţim. Am încercat din greu mai bine de un an să îndreptăm relaţia, uneori împreună, alteori separat, şi să vedem ce am putea face ca lucrurile să meargă între noi. Am ajuns însă la concluzia că, deşi ne iubim foarte mult, ne vom despărţi. Suntem şi vom fi o familie şi, din multe puncte de vedere, suntem mai apropiaţi ca oricând”.

  „Mai presus de orice suntem părinţii a doi copii minunaţi, aşa că vă rugăm, în numele lor şi al nostru, să ne respectaţi decizia şi dreptul la viaţa privată, în aceste momente delicate. Relaţia noastră s-a desfăşurat întotdeauna cu discreţie şi sperăm că, aşa cum în cunoştinţă de cauză am ales să ne despărţim, dar să fim împreună părinţi, tot aşa să fim capabili să continuăm", mai apare în mesajul online. Sigur, declaraţia, pe care ambii parteneri şi-au asumat-o este un inteligent truc de PR, menit să eludeze motivul de scandal ce a stat la baza divorţului (se presupune că acesta a fost relaţia lui Chris Martin cu prezentatoarea TV din Marea Britanie Alexa Chung). A stârnit însă zâmbete cu titlul declaraţiei: „Despărţire îndelung gândită”.


  Ai o comunitate, dar te-ai saturat de probleme? Vino pe Real-Arena.
  Sus In jos
  http://www.real-arena.com
   

  Cele mai “cool” reacţii online ale actorilor

  Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
  Pagina 1 din 1

  Real-Arena România :: Categorie generală :: Cinema :: Noutăţi şi discuţii-