• Real-Arena
 • Contact
 • Cash Money
 • Prezintă-te
 • Counter-Strike
 • Metin2
 • Minecraft
 • SA:MP
 • [SHOP] Steam, Gift, Cards, Items
 • Giveaway STEAM
 • AcasaAcasa  IndexIndex  Regulament  Cont Premium  CautareCautare  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  CalendarCalendar  FAQFAQ  

  Distribuiţi | .
   

   Top 7 filme cu pistolare care au cucerit Vestul Sălbatic

  Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
  AutorMesaj
  H4cK3R*uL
  Administrator
  avatar
  # Lord of Hell!#
  Mesaje : 12494
  MesajSubiect: Top 7 filme cu pistolare care au cucerit Vestul Sălbatic   
  Joi 07 Aug 2014, 12:15

  Dacă v-ați plictisit de eroinele SF care taie ca la măcelărie din trupuri zombificate sau de spioanele care călăresc motociclete și joacă ba pentru ruși, ba pentru americani, încetiniți puțin ritmul, trageți de hățuri și priviți prin lornion la zece dintre mândrețile de femei-pistolar care și-au murdărit rochiile luându-se la trântă cu cei mai cruzi ”outlaws” din saloanele Vestului Sălbatic.

  7. Calamity Jane, femeia-pistolar care se lupta pe la finele secolului XIX cu indienii din preerii, nu a fost tocmai o frumusețe, dar merită pomenită, căci apare în cel puțin zece adaptări pentru micul și marele ecran. "Femeile din Vestul Sălbatic” (1995) este poate cea mai reușită dintre repovestiri, oscarizata Anjelica Huston jucând rolul temutei și limbutei eroine, secondată de cârlionțata și la vremenea aceea energica Melanie Griffith.

  6. Prim-planul din "Jonah Hex" (2010 – în România va avea premiera în decembrie) este furat de cearta între durii Josh Brolin și John Malkovich, ultimul fiind un preot ”voodoo” care vrea să cucerească lumea cu o armată de morți vii. Totuși, un rol esențial în victoria Binelui contra Răului îi revine prostituatei (Megan Fox) specializată în aruncarea cuțitelor și mânuirea pistolului.

  5. Nu e cine știe ce antren în scenariul westernului "Fetele rele cuceresc vestul" (1994), dar merită s-o vezi pe fetița din "E.T." (Drew Barrymore) care la data lansării filmului abia ieșise dintr-o adolescență răvășită, iar peste un an urma să pozeze pentru "Playboy". Dintre cele patru femei-pistolar pornite să facă dreptate într-o lume macho, o s-o mai recunoașteți și pe Andie MacDowell, care abia scăpase din cercul vicios al "Zilei cârtiței" (1993).

  4. Încăierări de "saloon", un tren jefuit de bandiți, două găști de cowboys înfruntându-se pentru un teren bogat în petrol. Nimic nou până acum. Dar ce-ați spune dacă în rolurile șefilor celor două bande de călăreți s-ar afla, în echipament negru, Brigitte Bardot și, în echipament alb, Claudia Cardinale? Povestea din "Petrolistele'(1971) e o trăsnaie ”spaghetti” cu mult sex-appeal cum numai francezii puteau scorni.

  3. "Are un zâmbet de înger, dar se bate ca un diavol/ e rea și diabolică în tot ce face/ e Cat Ballououou…”, cântă menestrelii cu banjouri Nat King Cole și Stubby Kaye. Pornită într-o "vendetta" hrănită de uciderea tatălui ei, Cat Ballou (1965), jucată de Jane Fonda, devine dintr-o învățătoare la locul ei o neiertătoare femeie-pistolar și, fără îndoială, cea mai atractivă jefuitoare de trenuri din istoria genului.

  2. Tăcută, singuratică și târându-și mantoul prin colbul unui orășel pierdut de lume, Sharon Stone ("The Lady") ajunge la un campionat de dueluri western, unde demonstrează că în mânuirea pistolului e "Mai iute ca moartea" (1995). Cu un ochi ațintit spre maleficul Herod (Gene Hackman), cu care avea de încheiat niște vechi conturi, eroina de fier se lasă totuși înduioșată de teribilistul și naivul "The Kid" jucat de puștiul de serviciu Leonardo Di Caprio.

  1. Se iau o bogătană stilată (Salma Hayek) și o țărăncuță cu o meliță de neoprit (Penelope Cruz). Sunt puse la foc mic, se păruiesc pentru o vreme, după care își unesc destinele pentru a-și recâștiga dreptatea. Explozivul cocteil de nuri, împușcături și spargeri de bănci poate că nu are cel mai legat scenariu din lume (deși poartă marca Luc Besson), dar injecțiile de umor le salvează până la urmă pe "Banditele" (2006) latino, cele mai frumușele cowgirls ce-au defilat vreodată prin fața camerei de filmat.


  Ai o comunitate, dar te-ai saturat de probleme? Vino pe Real-Arena.
  Sus In jos
  http://www.real-arena.com
   

  Top 7 filme cu pistolare care au cucerit Vestul Sălbatic

  Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
  Pagina 1 din 1

  Real-Arena România :: Categorie generală :: Cinema :: Noutăţi şi discuţii-