• Real-Arena
 • Contact
 • Cash Money
 • Prezintă-te
 • Counter-Strike
 • Metin2
 • Minecraft
 • SA:MP
 • [SHOP] Steam, Gift, Cards, Items
 • Giveaway STEAM
 • AcasaAcasa  IndexIndex  Regulament  Cont Premium  CautareCautare  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  CalendarCalendar  FAQFAQ  

  Distribuiţi | .
   

   Opt afecţiuni bizare

  Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
  AutorMesaj
  H4cK3R*uL
  Administrator
  avatar
  # Lord of Hell!#
  Mesaje : 12494
  MesajSubiect: Opt afecţiuni bizare   
  Vin 01 Aug 2014, 14:29

  Lucy (Scarlett Johansson) înghite o cantitate letală de droguri şi capătă puteri supranaturale
  Lucy va avea premiera în cinematografele noastre pe 1 august. Cu ce are de-a face eroina? Ea începe să simtă totul în jurul ei: spațiul, aerul, vibrațiile, oamenii, chiar și gravitația, și să dezvolte abilități supraomenești precum telepatia, telechinezia, cunoaștere profundă și preluarea controlului asupra materiei.

  Totul s-a declanşat atunci când o cantitate letală de droguri îi pătrund în organism. Să vedem ce alte afecţiuni au schimbat radical viaţa protagoniştilor în filme SF, thrillere, satire politice ori... comedii.

  1.
  Puteri supranaturale în Lucy
  Dacă fiecare dintre cele 86 de miliarde de neuroni dintr-un creier uman ar funcționa simultan? Am deveni supraoameni? În povestea lui Besson, Lucy (Johansson), este o studentă fără griji care trăiește în Taiwan și care e păcălită de iubitul ei să livreze o servietă unui om de afaceri. Dar, înainte ca ea să înțeleagă în ce a intrat, e luată ostatică de Mr. Jang. Când acești interlopi extrem de periculoși îi introduc în stomac un pachet plin cu o substanță de sinteză foarte puternică și care ar ucide-o dacă pachetul i s-ar sparge în interior, teroarea ei se transformă în disperare.

  E trimisă, alături de alți câțiva cărăuși la fel de speriați, pe un aeroport cu obiectivul ca fiecare să zboare în altă parte a lumii ca să ducă la destinație prețioasele droguri. Pachetul se sparge și substanța e eliberată accidental în organismul lui Lucy, și, din acel moment, capacitatea ei cerebrală începe să înainteze spre cote ininmaginabile și pur ipotetice până atunci.

  Pe măsură ce Lucy încearcă să înțeleagă schimbările incredibile prin care trece, ea începe să simtă totul în jurul ei: spațiul, aerulm vibrațiile, oameniim chiar și gravitația, și să dezvolte abilități supraomenești precum telepatia, telechinezia, cunoaștere profundă și preluarea controlului asupra materiei.

  2.
  A vedea lumea invers în filmul Headshot
  Tul este împuşcat în cap în timpul unei misiuni. După trei luni se trezeşte din comă şi îşi dă seama că vede lucrurile cu susul în jos. La propriu.

  3.
  Cu înaintarea în vârstă, întinereşti în Strania poveste a lui Benjamin Button
  Iată povestea unui om care se naşte cu toate caracteristicile unei persoane în vârstă de 80 de ani: nu este mai mare decat un bebeluş, dar are cataractă, pielea ca a „fostului bărbat decedat” al uneia dintre batranicile din film, osatura macinata de osteoporoza, tensiunea arteriala marita etc.

  Acest bebeluş bătrân este abandonat la uşa unui azil şi adoptat de catre una dintre îngrijitoare, Queenie (Taraji P. Henson a obtinut nominalizarea la Oscar pentru interpretarea acestui personaj). Pe masura ce anii trec, bebeluşul - căruia nimeni nu-i dadea şanse de supravieţuire - devine din ce în ce mai viguros - întinerind.

  4.
  Incapacitatea de a dormi, ca în Maşinistul
  Trevor Reznik (Christian Bale), un lucrător la o fabrică, nu mai poate dormi. Nu e vorba de o insomnie oarecare. Trevor nu a mai dormit de un an.

  Oboseala cronică a dus la o deteriorare îngrozitoare a sănătăţii sale fizice şi mentale.

  5.
  Incapacitatea de a recunoaşte feţele oamenilor în Faces in the Crowd
  Urmărită de un bărbat, Anna (Milla Jovovich) cade în apă de la o înălţime destul de mare şi se loveşte la cap. Se trezeşte în spital cu incapacitatea de a recunoaşte feţele oamenilor; mai grav decât atât, se înspăimântă când vede că acestea se schimbă de fiecare dată când îşi mută privirea.

  Află cu stupoare că va rămâne toată viaţa cu această anomalie, însă încearcă prin diferite metode să îşi facă viaţa mai uşoară. Problema cea mai mare rămâne recunoaşterea feţei criminalului, întrucât este singura persoană care a reuşit să-l vadă şi care ar putea ajuta la soluţionarea cazului.

  6.
  Incapacitatea de a minţi în Liar Liar
  Fletcher Reede (Jim Carrey) este un avocat obsedat de munca lui care îşi câştigă existenţa minţind pe toată lumea. Fiul său, Max, îşi pune o dorinţă: ca tatăl lui să nu mai poată spune niciodată minciuni. În mod miraculos, dorinţa micuţului se îndeplineşte şi a doua zi, marele avocat descoperă că este total incapabil de a spune ceva ce nu este adevărat.

  Viaţa lui ia cu totul o altă turnură, în principal din cauza încurcăturilor în lanţ atât în firma unde lucra cât şi în procesul de divorţ în care era implicat.

  7.
  A nu mai creşte deloc, ca în Toba de tinichea
  Îngrozit de cruzimea şi superficialitatea lumii adulţilor, Oskar decide, la trei ani, să nu mai crească! În mod paradoxal, reușește. Anii trec și toate experiențele specifice fiecărei vârste le trăiește diferit față de ceilalți copii. Bineînțeles, mereu cu toba primită cadou la vârsta de trei ani.

  El trece prin mai multe perioade istorice (perioada interbelică, ascensiunea nazismului, ocuparea oraşului de către armatele lui Hitler şi moartea prezumtivului său tată în timpul apărării oficiului poştal polonez din oraş, sosirea sovieticilor, perioada postbelică).

  8.
  Infertilitate generalizată în Children of Men
  Ce-ar fi dacă toate femeile de pe Terra nu ar mai fi în stare să rămână însărcinate? Aceasta este premisa SF-ului imaginat de Alfonso Cuarón, cu Clive Owen, Julianne Moore şi Michael Caine protagonişti.


  Ai o comunitate, dar te-ai saturat de probleme? Vino pe Real-Arena.
  Sus In jos
  http://www.real-arena.com
   

  Opt afecţiuni bizare

  Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
  Pagina 1 din 1

  Real-Arena România :: Categorie generală :: Cinema :: Noutăţi şi discuţii-