• Real-Arena
 • Contact
 • Cash Money
 • Prezintă-te
 • Counter-Strike
 • Metin2
 • Minecraft
 • SA:MP
 • [SHOP] Steam, Gift, Cards, Items
 • Giveaway STEAM
 • AcasaAcasa  IndexIndex  Regulament  Cont Premium  CautareCautare  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  CalendarCalendar  FAQFAQ  

  Distribuiţi | .
   

   Sandra Bullock a împlinit 50 de ani

  Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
  AutorMesaj
  H4cK3R*uL
  Administrator
  avatar
  # Lord of Hell!#
  Mesaje : 12494
  MesajSubiect: Sandra Bullock a împlinit 50 de ani   
  Sam 26 Iul 2014, 23:26

  O jumătate de veac încheiată cu mare succes de populara actriţă
  Născută pe 26 iulie 1964, Sandra Bullock împlineşte astăzi 50 de ani. O cifră care îi uimeşte pe mulţi, dat fiind aspectul fizic al actriţei şi energia cu care apare anual în unele dintre cele mai mari succese de casă. Cu un Oscar câştigat pentru The Blind Side şi cel mai mare onorariu încasat vreodată de o actriţă pentru un film, Sandra Bullock nu a pierdut deloc vremea la Hollywood. Iată mai jos o trecere în revistă a celor mai mari succese dintr-o carieră deloc lipsită de eşecuri, dar şi detalii despre următorul film al actriţei.

  Actriţa s-a născut în statul american Virginia, dar a crescut până la 12 ani în Nuremberg, Germania. Actoria a pasionat-o din adolescenţă, iar în facultate a urmat cursuri specializate, mutându-se în Manhattan şi muncind ca chelneriţă, garderobieră şi barman pentru a se întreţine. Începutul carierei a fost lent: scurtmetraje studenţeşti, roluri scurte în filme de televiziune şi producţii independente. Are o şansă la celebritate în 1990, când joacă rolul titular în serialul TV Working Girl, doar că acesta este anulat. Deja uşile încep să se deschidă pentru Sandra Bullock la Hollywood şi până în 1993 are deja trei roluri principale la activ, în filme precum Love Potion No. 9, The Thing Called Love şi Fire on the Amazon. Din păcate toate sunt eşecuri de casă.

  Devine cunoscută după apariţia în cel mai important rol feminin din Demolition Man, SF cu Sylvester Stallone şi Wesley Snipes şi important succes de casă al anului 1993. Un an mai târziu apare în rolul care o face celebră, Annie Porter din Speed, unul dintre cele mai iubite personaje din întreaga ei carieră şi, cu 350 de milioane de dolari încasate în toată lumea, cel mai mare succes de casă al actriţei până în 2013.

  AICI un articol aniversar despre Speed, unul dintre cele mai lăudate şi iubite filme de acţiune ale anilor '90.

  După Speed toate uşile se deschid. Cronicile laudă versatilitatea actriţei, iar regizorii, producătorii şi agenţii de casting îşi dau seama că Sandra Bullock poate jongla convingător cu toate genurile. Primeşte oferte pentru comedii, filme de dragoste şi thrillere. Are succes în comedia romantică While You Were Sleeping (1995), The Net (1995) şi A Time To Kill (1996), devenind una dintre cele mai în vogă tinere actriţe de la Hollywood. Are parte de un eşec răsunător în Speed 2: Cruise Control, sequelul desfiinţat de critică al succesului din 1994. Cu toate acestea, salariul de 11 milioane de dolari o catapultează în selectul grup al puternicilor Hollywood-ului.

  Următorul succes important vine de-abia în anul 2000, când apare în Miss Congeniality, ale cărui încasări de 212 milioane i-au convins pe producători să realizeze un sequel. Are succes şi cu Two Weeks Notice, comedia romantică în care joacă alături de Hugh Grant. În 2004 urmează Crash, drama lui Paul Haggis laureată cu Oscarul pentru Cel mai bun film anul următor. Deşi apare constant în filme, un succes important îl va avea doar în 2009, când joacă în The Proposal, una dintre cele mai de succes comedii romantice din ultimul deceniu, dar şi în drama The Blind Side, care îi va aduce în 2010 Oscarul pentru Cea mai bună actriţă în rol principal.

  În 2009 apare şi în All About Steve, o comedie romantică desfiinţată de critică. O menţionăm doar pentru Sandra Bullock este protagonista celui mai cool discurs inclus vreodată într-o gală a premiilor Zmeura de Aur. Cu o zi înainte de a câştiga Oscarul pentru The Blind Side, actriţa îşi ridică Zmeura pentru All About Steve şi cucereşte publicul galei cu umorul ei. O căutare pe youtube cu "Sandra Bullock Razzie Awards 2010 Speech" îţi va arăta cum a făcut actriţa haz de un moment controversat al carierei. Este unicul caz în istorie când cineva câştigă în acelaşi weekend şi o Zmeură de Aur, dar şi un Oscar.

  The Heat devine una dintre cele mai gustate comedii ale lui 2013, dar vârful carierei este atins o dată cu Gravity, care i-a adus nenumărate cronici pozitive şi o nouă nominalizare la Oscar şi a transformat-o într-una dintre cele mai bogate actriţe de la Hollywood. Dat fiind proiectul riscant, în doar două personaje, Bullock şi-a negociat un contract extrem de avantajos, iar fenomenalul succes al filmului i-a adus în cont un onorariu de nu mai puţin de 77 de milioane de dolari. Sandra Bullock este unica femeie în topul actorilor care au obţinut cei mai mulţi bani de pe urma unui singur rol, top dominat de Tom Cruise şi cele 290 de milioane de dolari obţinute datorită agentului Ethan Hunt din seria Mission: Impossible.

  AICI topul celor mai profitabile personaje din istoria Hollywood-ului, cu Ryan Stone, cercetătoarea interpretată de Sandra Bullock în Gravity, pe locul şapte.

  Acum actriţa se pregăteşte pentru un rol care ar putea face impresie la anul, în filmul biografic Tupperware Unsealed. Ea va fi Brownie Wise, o angajată a companiei Tupperware ce a evoluat de la simplu agent de vânzări la director de marketing. Wise a devenit prima femeie din istorie prezentă pe coperta revistei Business Week, dar cariera ei nu a fost deloc lipsită de probleme. În acest moment nu se ştie când s-ar putea lansa filmul, dar cu siguranţă Sandra Bullock este în cărţi pentru o viitoare ediţie a galei Oscar!


  Ai o comunitate, dar te-ai saturat de probleme? Vino pe Real-Arena.
  Sus In jos
  http://www.real-arena.com
   

  Sandra Bullock a împlinit 50 de ani

  Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
  Pagina 1 din 1

  Real-Arena România :: Categorie generală :: Cinema :: Noutăţi şi discuţii-