• Real-Arena
 • Contact
 • Cash Money
 • Prezintă-te
 • Counter-Strike
 • Metin2
 • Minecraft
 • SA:MP
 • [SHOP] Steam, Gift, Cards, Items
 • Giveaway STEAM
 • AcasaAcasa  IndexIndex  Regulament  Cont Premium  CautareCautare  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  CalendarCalendar  FAQFAQ  

  Distribuiţi | .
   

   Pe micul ecran: o colecţie cu 45 de filme premiate, pe postul Paramount

  Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
  AutorMesaj
  H4cK3R*uL
  Administrator
  avatar
  # Lord of Hell!#
  Mesaje : 12494
  MesajSubiect: Pe micul ecran: o colecţie cu 45 de filme premiate, pe postul Paramount   
  Mar 22 Iul 2014, 15:49

  Canalul TV Paramount poate fi văzut în România de către abonaţii RCS & RDS
  Paramount va lansa anul acesta o nouă serie de filme legendare, după încheierea unui acord cu Miramax; a doua parte a acestei serii va fi lansată în 2015. Aparţinând unei colecţii de filme multi-premiate, distribuite exclusiv de Paramount, câteva dintre titlurile cele mai iubite, care ar tenta orice iubitor de filme, sunt acum disponibile şi în România: Pulp Fiction, Pacientul englez, Talentatul domn Ripley, Malena, Orele, Confesiunile unei minţi periculoase, Cold Mountain, Copland, Chocolat şi The Cider House Rules.

  Colecţia Miramax include o selecţie variată de filme, de la comedie până la dramă. Consumatorii români de televiziune vor fi încântaţi de scenarii, de actorii şi de regizorii apreciaţi peste tot în lume – Nicole Kidman oferă o interpretare la nivel înalt în Orele, film premiat cu un premiu Oscar. George Clooney îşi dovedeşte perfect abilităţile cinematografice regizând Confesiunile unei minţi periculoase. Pulp Fiction prezintă o lume de bande şi gangsteri, o poveste cum doar Quentin Tarantino şi-o poate imagina.

  Paramount îşi diversifică în permanență varietatea de filme pentru iubitorii de televiziune, prin urmare şi colecţia Miramax pentru România. Există filme extraordinare de difuzat ce pot spori interesul oricărui consumator. Mai mult decât atât, calitatea acestor noi titluri este garantată, fiind parte dintr-o serie specială, care se potriveşte perfect cu vasta şi apreciata colecție cinematografică Paramount de filme câştigătoare de premii.

  Miramax este un studio de film şi televiziune, lider la nivel mondial, cu o colecție de peste 700 de filme, printre care unele dintre cele mai originale şi apreciate filme independente precum: Chicago, Good Will Hunting, Pacientul englez, Life is Beautiful (La vita e bella) şi City of God – precum şi succese comerciale ca Jurnalul lui Bridget Jones şi the Scream, Scary Movie şi franciza Spy Kids.

  Colecția Miramax a fost nominalizată de 284 de ori la premile Oscar, câştigând 68 de premii, inclusiv 4 premii pentru Cel mai bun film. Echipa de distribuţie a reuşit cu succes să aducă această aşteptată colecţie de titluri pe toate platformele existente și în curs de dezvoltare din aproape fiecare ţară din lume.

  Despre Canalul Paramount

  Canalul Paramount este o reţea cu transmisiune 24/24 ce difuzează filmele Paramount Pictures, cel mai vechi studio de film şi unul dintre liderii de producţie de entertainment. Paramount Chanels crează un spaţiu unic şi contemporan pentru ca audienţele să se poată bucura de filme, documentare şi scene din spatele camerei. Telespectatorii au acces la vasta bibliotecă a filmelor iubite şi premiate – de la poveşti vizionare până la poveşti romantice şi cele mai de succes producţii, toate create de cei mai talentaţi oameni din domeniu. Paramount Channel este parte a Viacom International Media Networks (VIMN), o divizie a Viacom Inc. (NASDAQ: VIAB, VIA).

  Despre Viacom International Media Networks

  Viacom International Media Networks (VIMN), o unitate Viacom Inc. (NASDAQ: VIAB, VIA), este compus din unele dintre cele mai populare branduri de entertainment multimedia , incluzând MTV, Nickelodeon, Comedy Central, BET, Paramount Channel, VH1, VIVA, COLORS, Game One şi Tr3s : MTV, Música y Más. Brandurile Viacom sunt urmărite la nivel mondial în mai mult de 700 de milioane de gospodării, în aproximativ 170 de teritorii şi traduse în 37 de limbi, prin mai mult de 200 de programe tv locale şi mai mult de 550 de gadgeturi şi tv pe telefon. Pentru mai multe informaţii despre Viacom şi activităţile sale.


  Ai o comunitate, dar te-ai saturat de probleme? Vino pe Real-Arena.
  Sus In jos
  http://www.real-arena.com
   

  Pe micul ecran: o colecţie cu 45 de filme premiate, pe postul Paramount

  Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
  Pagina 1 din 1

  Real-Arena România :: Categorie generală :: Cinema :: Noutăţi şi discuţii-