• Real-Arena
 • Contact
 • Cash Money
 • Prezintă-te
 • Counter-Strike
 • Metin2
 • Minecraft
 • SA:MP
 • [SHOP] Steam, Gift, Cards, Items
 • Giveaway STEAM
 • AcasaAcasa  IndexIndex  Regulament  Cont Premium  CautareCautare  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  CalendarCalendar  FAQFAQ  

  Distribuiţi | .
   

   Scenariul a deconstruit mitul lui Hercule

  Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
  AutorMesaj
  H4cK3R*uL
  Administrator
  avatar
  # Lord of Hell!#
  Mesaje : 12494
  MesajSubiect: Scenariul a deconstruit mitul lui Hercule   
  Mar 22 Iul 2014, 15:47

  Va avea premiera pe 25 iulie şi va fi proiectat în format 3D şi IMAX 3D

  Starul de acţiune Dwayne Johnson îl readuce la viaţă pe bine-cunoscutul fiu al lui Zeus în filmul Hercules - o poveste modernă despre figura emblematică a legendarului semizeu, care a înfrânt lei şi fiinţe ale iadului, dar care rămâne rănit de tragedie, în adâncul sufletului, fiind nesigur de moştenirea sa.

  „Când îl întâlnim pe Hercules în film, el este un exilat care suferă din pricina regretelor, luptând doar pentru aur. Trebuie să-şi învingă demonii şi să-şi regăsească sufletul, pentru a deveni bărbatul pe care oamenii doresc să-l vadă”, explică Dwayne Johnson. „Am vrut ca Hercule să aibă un farmec ponderat şi să fie tot ceea ce oamenii şi l-au imaginat, din punct de vedere fizic”.

  „Este o poveste plină de acţiune susţinută, umor şi bătălii impresionante, care plac tuturor. Însă sper ca oamenii să plece de la film simţind forţa convingerii lui Hercules”, adaugă şi regizorul Brett Ratner.

  Neînfricat, puternic, supraom...

  Seria de benzi desenate „Hercule: Războaiele Tracice” de la Radical Studios – în care scriitorul Steve Moore a croit povestea unui erou decăzut şi îndoit de sine, care caută izbăvirea – a reprezentat sursa de inspiraţie pentru scenariştii Ryan Condal şi Evan Spiliotopoulos. Aceştia l-au plasat pe Hercules chiar în mijlocul unei perioade volatile, cu alianţe schimbătoare, cuceriri militare, frământări tribale şi ambiţii imperiale – o lume care avea nevoie de puteri mitice, dar pe care protagonistul nu este convins că le poate pune la dispoziţie. „Scenariul a deconstruit mitul lui Hercule”, precizează producătorul Beau Flynn. „El a respins complet legendele care îl înconjoară şi e pe punctul de a renunţa. Însă mai are o şansă de a redeveni întreg”.

  Filmată în Ungaria, pe platouri construite de la zero, pelicula te transportă în perioada dinainte de Hristos din Grecia, fiind ajutată şi de costumele create de designerul Jany Temime – cunoscută pentru lucrul la filmele Gravity, Skyfall şi la seria „Harry Potter”. „Brett a fost extrem de hotărât în privinţa veridicităţii. Pe-atunci nu existau maşini de spălat”, Beau Flynn. „Creaţiile lui Jany sunt toate lucrate manual. Le puteţi mirosi, le puteţi simţi, le puteţi gusta”.

  Munca lui Temime a început cu însuşi Hercules, care se îmbracă potrivit cu reputaţia sa. „M-am cufundat în mitologie şi i-am dat capul de leu, pelerina din piele de leu şi cureaua cea mare”, spune ea. „A funcţionat, pentru că Dwayne poate să susţină o asemenea imagine. Din momentul în care Dwayne şi-a pus capul de leu, el era Hercules”.
  Hercules este distribuit de Forum Film România.


  Ai o comunitate, dar te-ai saturat de probleme? Vino pe Real-Arena.
  Sus In jos
  http://www.real-arena.com
   

  Scenariul a deconstruit mitul lui Hercule

  Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
  Pagina 1 din 1

  Real-Arena România :: Categorie generală :: Cinema :: Noutăţi şi discuţii-