• Real-Arena
 • Contact
 • Cash Money
 • Prezintă-te
 • Counter-Strike
 • Metin2
 • Minecraft
 • SA:MP
 • [SHOP] Steam, Gift, Cards, Items
 • Giveaway STEAM
 • AcasaAcasa  IndexIndex  Regulament  Cont Premium  CautareCautare  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  CalendarCalendar  FAQFAQ  

  Distribuiţi | .
   

   Dominion: de toate pentru toţi

  Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
  AutorMesaj
  H4cK3R*uL
  Administrator
  avatar
  # Lord of Hell!#
  Mesaje : 12494
  MesajSubiect: Dominion: de toate pentru toţi   
  Sam 05 Iul 2014, 13:25

  Serialul supranatural îi aruncă pe oameni în război cu îngerii
  Bazat pe filmul Legion, care s-a bucurat de un relativ succes în 2010, Dominion îi pune pe oameni şi îngeri de părţi diferite ale baricadei. Serialul Syfy a fost criticat pentru povestea haotică şi pentru multiplele fire narative care nu se îmbină într-un ghem foarte bine legat, dar noua producţie TV are şi calităţi în stare să atragă atenţia publicului şi să i-o menţină cu un control atent al poveştii.

  Acţiunea are loc cândva în viitor, după ce dispariţia lui Dumnezeu îi face pe îngerii de rang inferior să caute răzbunare pe Pământ şi să se lanseze într-un război nimicitor împotriva oamenilor. Ultimii supravieţuitori umani se retrag în oraşe-fortăreţe, iar în centrul atenţiei primului sezon se află noua Vega, construită pe ruinele oraşului Las Vegas şi integrând o parte din arhitectura exagerată a acestuia. Vega beneficiază şi de protecţia arhanghelului Mihail (Tom Wisdom, foto), gata de orice pentru a apăra oraşul de atacurile îngerilor, foştii săi supuşi din Rai.

  Cu tagline-ul "Raiul dezlănţuie iadul pe Pământ", serialul suferă într-adevăr din cauza poveştii multe prea complicate şi uneori parcă se chinuie din răspunteri să surprindă, dar distrage atenţia de la excese şi haosul din scenariu cu jocuri politice, poveşti de dragoste imposibile, lupte corp la corp spectaculoase şi profeţii promiţătoare. Aflăm încă de la început că există un fel de Mesia, Cel Ales, care ar putea înclina sorţii bătăliei în favoarea oamenilor după ce dezleagă misterul unui mesaj ce-i apare ca prin minune tatuat pe corp, mesaj scris într-un alfabet de mult uitat.

  Nu este unicul cârlig folosit de scenariu pentru a-i convinge pe telespectatorii americani să revină şi la următoarele episoade. Un echivalent "îngeresc" al lui Urzeala tronurilor, Dominion atrage cu o complexă reţea de jocuri politice. Vega este condusă de generalul Edward Riesen (Alan Dale) cu ajutorul unui consiliu dominat de lupte pentru putere. Fiica şi moştenitoarea poziţiei lui Riesen, Claire (Roxanne McKee), se opune rigurosului sistem de caste implementat de general pentru a asigura supravieţuirea oraşului, în condiţiile diminuării resurselor de hrană. Consulul David Wheele (Anthony Head) râvneşte la poziţia lui Riesen şi se foloseşte de o posibilă căsătorie a fiului său, David, lider religios al Vegăi, cu Claire.

  Povestea se complică şi mai mult o dată cu vizita Arikăi (Shivani Ghai), trimisă a oraşului-stat rival Helena, gata de orice pentru a afla secretul misterioasei surse de energie din Vega. Câteva indicii că anumite personaje nu sunt chiar loiale oraşului sugerează că episoadele următoare ar putea beneficia de întorsături de situaţie interesante.

  Chiar dacă uneori se vede că bugetul avut la dispoziţie de producători nu a fost unul foarte ridicat şi că unele confruntări de pe ecran ar fi putut arăta mai bine, Dominion îi mulţumeşte şi pe amatorii de violenţă şi arte marţiale: cea mai spectaculoasă secvenţă este o luptă între un Mihail înaripat şi înarmat cu săbii şi un înger cvasi-invincibil, într-o armură stacojie. Serialul nu va face istorie, dar s-ar putea dovedi un companion plăcut, de-a lungul următoarelor săptămâni, pentru amatorii de poveşti supranaturale.  Ai o comunitate, dar te-ai saturat de probleme? Vino pe Real-Arena.
  Sus In jos
  http://www.real-arena.com
   

  Dominion: de toate pentru toţi

  Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
  Pagina 1 din 1

  Real-Arena România :: Categorie generală :: Cinema :: Noutăţi şi discuţii-