• Real-Arena
 • Contact
 • Cash Money
 • Prezintă-te
 • Counter-Strike
 • Metin2
 • Minecraft
 • SA:MP
 • [SHOP] Steam, Gift, Cards, Items
 • Giveaway STEAM
 • AcasaAcasa  IndexIndex  Regulament  Cont Premium  CautareCautare  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  CalendarCalendar  FAQFAQ  

  Distribuiţi | .
   

   În weekend, la TV5 Monde

  Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
  AutorMesaj
  H4cK3R*uL
  Administrator
  avatar
  # Lord of Hell!#
  Mesaje : 12494
  MesajSubiect: În weekend, la TV5 Monde   
  Sam 05 Iul 2014, 13:17

  Filme şi emisiuni din programul apreciatului post TV
  Unul dintre cele mai cunoscute posturi TV francofone din lumea întreagă, TV5 programează duminică, de la ora 01.00, Un p'tit gars de Ménilmontant. Un bărbat iese din închisoare după ce a petrecut 15 ani în spatele gratiilor şi găseşte cartierul în care trăia complet schimbat. Bărbatul va încerca să-şi găsească locul într-o lume care nu mai trăieşte după aceleaşi reguli. Olivier Marchal, protagonistul filmului, este actor, regizor şi scenarist francez. Este celebru pentru filmele 36 Quai des orfèvres, MR 73 şi Les Lyonnais.

  Sâmbătă seara în program, de la ora 22.05, TV5 difuzează emisiunea 69 minutes sans Chichis. Pe parcursul unei emisiuni de 69 de minute, Joëlle Scoriels și echipa sa încearcă să dezvăluie toate detaliile inedite despre viața invitatului lor, o personalitate binecunoscută în Belgia, sau în orice alt loc din lume. Vor face asta prin intermediul unui joc: vor pune întrebări într-un mod original, surprinzător și informal, forțând ușor echilibrul dintre a fi bine intenționat sau impertinent.

  O emisiune prezentată de Joëlle Scoriels, Adrien Devyver şi Dan Gagnon (foto).

  Tot sâmbătă, dar de la ora 15, TV5 difuzează Le Grand Tour, o emisiune ce ne invită într-un turneu al cunoaşterii. Alături de prezentatorul Patrick de Carolis vom parcurge aceleași drumuri pe care au călătorit tinerii aristocrați ai secolului al XVIII-lea, în jurul Europei, în căutarea adevărului și a frumuseții, pentru a-și desăvârși educația.

  În episodul din această săptămână: Fabuloasa poveste a zahărului. Din Veneția la Versailles, trecând prin Brazilia, descoperim cum, pentru acest produs considerat aur alb în secolul al XV-lea, au fost create alianțe internaționale, au fost lansate declarații de război şi au fost investite sume enorme de bani.

  Veneția. Întoarcerea către o epocă în care bogăția venețiană atinsese apogeul. Totul se datorează zahărului. Pe durata unei escale în această lume, descoperim ritmul sărbătorilor și al plăcerilor intense din Orașul Dogilor.

  Brazilia. Mergem în sensul de curgere al râurilor Lumii Noi, la Salvador de Bahia și Rio de Janeiro. Portughezii doresc să facă o industrie profitabilă din prelucrarea trestiei de zahăr pe acest teritoriu nou cucerit. Pentru asta, aduc aici 5 milioane de sclavi din Africa. Perioada colonială a marcat Bahia, dar și identitatea Braziliei.

  În sfârșit, Versailles-ul. În timpul regelui Ludovic al XIV-lea. La Curte, zahărul este extrem de apreciat. Încă se găsește atât de rar, încât recipientul în care este pus pe masă stă sub cheie. Urmărim viața Doamnei de Maintenon, soția secretă a regelui, a cărei poveste este într-o mare măsură legată de cea a zahărului.


  Ai o comunitate, dar te-ai saturat de probleme? Vino pe Real-Arena.
  Sus In jos
  http://www.real-arena.com
   

  În weekend, la TV5 Monde

  Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
  Pagina 1 din 1

  Real-Arena România :: Categorie generală :: Cinema :: Noutăţi şi discuţii-