• Real-Arena
 • Contact
 • Cash Money
 • Prezintă-te
 • Counter-Strike
 • Metin2
 • Minecraft
 • SA:MP
 • [SHOP] Steam, Gift, Cards, Items
 • Giveaway STEAM
 • AcasaAcasa  IndexIndex  Regulament  Cont Premium  CautareCautare  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  CalendarCalendar  FAQFAQ  

  Distribuiţi | .
   

   Top personaje profitabile

  Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
  AutorMesaj
  H4cK3R*uL
  Administrator
  avatar
  # Lord of Hell!#
  Mesaje : 12494
  MesajSubiect: Top personaje profitabile   
  Joi 26 Iun 2014, 04:31

  Iată suma colosală adusă de Ethan Hunt lui Tom Cruise!
  În tendinţa studiourilor de a exagera cu bugetele producţiilor lor (AICI despre filmele cu cele mai mari bugete din istoria Hollywood-ului), auzim tot mai des că actorii sunt plătiţi cu zeci de milioane de dolari pentru a accepta participarea într-un nou blockbuster. Doar că în loc de un salariu fix, actorii negociază un procent din încasările finale ale filmului, ceea ce uneori îi poate face extraordinar de bogaţi. Cei de la CelebrityNetworth.com au calculat suma totală obţinută de un actor pentru interpretarea aceluiaşi personaj, iar totalurile sunt pur şi simplu uimitoare. Află mai jos cele mai profitabile personaje din istorie!

  Ethan Hunt/Tom Cruise - 290 de milioane de dolari
  Cele patru filme Misiune imposibilă, toate cu Tom Cruise în rolul agentului Ethan Hunt, au fost extrem de bine primite de public, iar actorul nu a avut de câştigat de pe urma lor pentru că, pe lângă un salariu fix, şi-a negociat şi un procent din încasări. Pentru fiecare dintre filme, el a câştigat între 70 şi 75 de milioane de dolari, pentru un total de 290 de milioane: este cea mai mare sumă câştigată vreodată de un actor în interpretarea aceluiaşi personaj.

  Neo/Keanu Reeves - 262 de milioane de dolari
  Puţine sunt trilogiile cu succes mai mare decât Matrix. Punct culminant al carierei lui Keanu Reeves (citeşte AICI despre Speed, filmul care l-a transformat în star şi de la premiera căruia se împlinesc 20 de ani), trilogia fraţilor Wachowski i-a adus actorului şi un record foarte interesant: este beneficiarul celui mai mare onorariu din toate timpurile pentru un singur film. Pentru a doua parte a trilogiei Reeves a primit 15 milioane de dolari şi 15% din încasări, ceea ce ridică totalul la 126 de milioane de dolari. Nici nu e de mirare că nu prea l-am mai văzut la cinema după terminarea trilogiei!

  Jack Sparrow/Johnny Depp - 185 de milioane
  Cele patru filme Piraţii din Caraibe l-au transformat pe Johnny Depp într-unul din cei mai bogaţi oameni de la Hollywood, cu onorarii între 20 şi 60 de milioane pentru fiecare parte. CelebrityNetworth.com comentează că, pentru a reveni într-o a cincea parte a francizei (pe care Depp nu şi-o mai doreşte), studiourile Disney vor fi nevoite să ridice miza la 95 de milioane de dolari, adăugând în ofertă şi un procent din vânzările de DVD-uri şi de obiecte inspirate de personaj.

  Malcolm Crowe/Bruce Willis - 120 de milioane de dolari
  Este cel mai mare onorariu pentru un film de sine stătător. Pentru a-l convinge pe Willis, unul din marile staruri de la Hollywood, să joace în Al şaselea simţ, o producţie cu subiect bizar ("I see dead people") regizată de un debutant, studiourile i-au oferit 14 milioane de dolari salariu fix, plus 17% din încasări. Filmul avea să încaseze 670 de milioane de dolari, de unde şi totalul ieşit din comun primit de Willis pentru participarea sa în acest hit surpriză al lui 1999.

  În top urmează din nou Tom Cruise şi Will Smith, cu 100 de milioane de dolari pentru War of the Worlds şi Men in Black III, iar pe locul 7 se află Sandra Bullock, cu 77 de milioane câştigate pentru Gravity. Este cea mai mare sumă câştigată vreodată de o actriţă pentru un singur rol. Aceasta ar putea creşte pentru că Bullock şi-a negociat şi procente din încasările rezultate în urma vânzărilor de DVD-uri şi în urmă difuzării la TV a filmului.

  Top 10-ul este completat de Forrest Gump, care i-a adus lui Tom Hanks 70 de milioane de dolari, Indiana Jones, pentru cea mai recentă interpretare a căruia Harrison Ford a primit 65 de milioane de dolari, şi de Joker-ul lui Jack Nicholson din Batman (1989), interpretate remunerată cu 60 de milioane de dolari (citeşte AICI despre filmul lui Tim Burton, de la a cărui lansare se împlinesc săptămâna aceasta 25 de ani).


  Ai o comunitate, dar te-ai saturat de probleme? Vino pe Real-Arena.
  Sus In jos
  http://www.real-arena.com
   

  Top personaje profitabile

  Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
  Pagina 1 din 1

  Real-Arena România :: Categorie generală :: Cinema :: Noutăţi şi discuţii-