• Real-Arena
 • Contact
 • Cash Money
 • Prezintă-te
 • Counter-Strike
 • Metin2
 • Minecraft
 • SA:MP
 • [SHOP] Steam, Gift, Cards, Items
 • Giveaway STEAM
 • AcasaAcasa  IndexIndex  Regulament  Cont Premium  CautareCautare  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  CalendarCalendar  FAQFAQ  

  Distribuiţi | .
   

   Serialul post-apocaliptic Cei rămași/The Leftovers, din 30 iunie, la HBO

  Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
  AutorMesaj
  H4cK3R*uL
  Administrator
  avatar
  # Lord of Hell!#
  Mesaje : 12494
  MesajSubiect: Serialul post-apocaliptic Cei rămași/The Leftovers, din 30 iunie, la HBO   
  Joi 26 Iun 2014, 04:30

  În fiecare luni, de la ora 22:00, HBO va difuza în premieră unul dintre cele 10 episoade ale serialului Cei rămași
  O nouă producție originală HBO va avea premiera pe 30 iunie la HBO. Serialul Cei rămași va fi disponibil și pe HBO GO.

  Serialul HBO The Leftovers/Cei rămași prezintă povestea oamenilor care au rămas pe Pământ după „Plecare”. Când nimic nu mai are sens, Kevin Garvey (Justin Theroux), tată a doi copii și șeful poliției, încearcă să mențină o stare de normalitate în jurul său.

  Când 2% din populația lumii dispare brusc, fără explicații, lumea se luptă să înțeleagă ce s-a întâmplat și ce ar trebui să facă acum – oare a fost sau n-a fost Apocalipsa?

  Damon Lindelof, co-creatorul serialului Lost, propune o dramă care se concentrează pe un oraș de provincie ale cărui idei preconcepute sunt spulberate în urma unui eveniment global numit „Plecarea”. Bazat pe bestsellerul scris de Tom Perrotta (co-creator și producător executiv) în 2011, serialul spune povestea locuitorilor orașului fictiv Mapleton, poveste ce începe la trei ani de la ziua fatidică de 14 octombrie în care 140 de milioane de oameni – 2% din populația lumii – au dispărut fără urmă.

  Văzut în primul rând din perspectiva șerifului Kevin Garvey (Justin Theroux), serialul arată modul în care oamenii obișnuiți reacționează la evenimente inexplicabile – cum pot fi unite sau distruse familii și comunități - și dezvăluie modul în care o calamitate fără precedent poate transforma credința oamenilor în cinism, paranoia, nebunie sau fanatism. Amplasat într-o mică suburbie din New York, serialul îl prezintă - aşadar - pe Kevin Garvey (Justin Theroux), un tată a doi copii și șeful poliției, care încearcă să mențină o stare de normalitate atunci când nimic nu mai are sens. Povestea începe la 3 ani după „Plecare”.

  Protagonistul serialului este șeriful Kevin Garvey (jucat de Justin Theroux - Mulholland Drive), ale cărui îndatoriri sunt subminate de demoni reali și imaginari, Laurie - soția lui, (Amy Brenneman - Private Practice) - este membră a grupului „Mărturiile vii”, Jill (Margaret Qualley) este fiica apatică a lui Kevin, iar Aimee (Emily Meade) este prietena acesteia. Kevin are un fiu, Tom (Chris Zylka), care s-a alăturat unui grup condus de misteriosul vindecător Wayne (Paterson Joseph). Michael Gaston (Mad Men) este Dean, iar Liv Tyler este Meg, care are dubii serioase cu privire la nunta ei.

  În alte roluri îi mai întâlnim pe: Scott Glenn, Charlie și Max Carver (Desperate Housewives), Annie Q., Ann Dowd, Amanda Warren, Carrie Coon, Christopher Eccleston (Doctor Who).


  Ai o comunitate, dar te-ai saturat de probleme? Vino pe Real-Arena.
  Sus In jos
  http://www.real-arena.com
   

  Serialul post-apocaliptic Cei rămași/The Leftovers, din 30 iunie, la HBO

  Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
  Pagina 1 din 1

  Real-Arena România :: Categorie generală :: Cinema :: Noutăţi şi discuţii-