• Real-Arena
 • Contact
 • Cash Money
 • Prezintă-te
 • Counter-Strike
 • Metin2
 • Minecraft
 • SA:MP
 • [SHOP] Steam, Gift, Cards, Items
 • Giveaway STEAM
 • AcasaAcasa  IndexIndex  Regulament  Cont Premium  CautareCautare  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  CalendarCalendar  FAQFAQ  

  Distribuiţi | .
   

   Transformers: Age of Extinction, „un adevărat val de adrenalină”

  Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
  AutorMesaj
  H4cK3R*uL
  Administrator
  avatar
  # Lord of Hell!#
  Mesaje : 12493
  MesajSubiect: Transformers: Age of Extinction, „un adevărat val de adrenalină”   
  Lun 23 Iun 2014, 03:17

  Transformers: Age of Extinction are premiera în România pe 27 iunie

  Pe fundalul maiestuos al zgârie-norilor din Hong-Kong, Transformers: Age of Extinction a avut joi premiera globală în China. Evenimentul a fost dominat de o machetă uriaşă a lui Optimus Prime, ce veghea asupra covorului roşu aşezat în faţa Centrului Cultural Tsim Sha Tsui, unul dintre reperele culturale ale Hong Kong-ului. A fost prima dată când un film de Hollywood, de o asemenea anvergură, a avut premiera la Hong Kong, unde a fost filmată însăşi mare parte a filmului, raportează The Hollywood Reporter. În cadrul unui mini-concert, Trupa Imagine Dragons, deţinătoarea unui premiu Grammy, a cântat melodia de pe coloana sonoră a filmului, „Battle Cry”.

  Regizorul Michael Bay declara, în cadrul evenimentului, că tocmai principalul produs de export al Hong Kong-ului l-a atras pentru prima oară în oraş. „Hong Kong este un oraş minunat. Am venit aici imediat după ce am semnat regia pentru The Rock. Nu îl cunoşteam pe Jackie Chan, atât doar că i-am văzut filmele. Însă i-am dat un telefon şi apoi m-a plimbat pentru două zile prin oraş. Un oraş care arată grozav. E un lucru greu să filmăm aici, însă noi am reuşit”, conchide Michael Bay.

  „Să venim în China ne-a deschis o întreagă nouă experienţă. Să interacţionăm cu o cultură diferită - asta a adus filmului o nouă energie”, declara producătorul Lorenzo di Bonaventura. „Michael are o viziune. În fiecare film pe care l-am realizat împreună cu Michael, el a încercat să depăşească nivelul ultimului film, ceea ce se vede. Este un adevărat val de adrenalină”.

  Wahlberg a vorbit despre rolul şi despre relaţia dintre personajul său şi fiica acestuia, jucată de către Nicola Peltz. „El este un om energic, pozitiv, optimist, care mereu vede partea bună din oameni. Este, în fond, un om obişnuit care face lucruri neobişnuite pentru a-şi ţine fiica în viaţă”, afirmă Wahlberg.

  Peltz, fiica miliardarului Nelson Peltz, susţine că a fost captivată în mod special de relaţia tată-fiică din film: „Una dintre părţile mele preferate ale filmului a fost dinamismul acestei relaţii. Eu una sunt foarte apropiată de tatăl meu - şi cu siguranţă mă definesc prin asta - faptul că am un tată foarte protector”, susţine Peltz.

  Un sequel pentru Transformers: Dark of the Moon, acţiunea filmului se petrece la patru ani după invazia oraşului Chicago. La patru ani după evenimentele din Dark of the Moon, un mecanic împreună cu fiica lui descoperă un Optimus Prime dezactivat. Între timp, un om de afaceri întreprinzător şi un grup de oameni de ştiinţă încearcă să tragă concluzii din ultimele experienţe cu Transformeri şi să împingă limitele tehnologiei într-o zonă care scapă de sub control.

  Ca şi predecesorii săi, ultimul Transformers are regia semnată de Michael Bay şi producţia executivă realizată de Steven Spielberg. Scenariul este scris de către Ehren Kruger, scenarist al seriei Transformers de la Revenge of the Fallen încoace. Filmul este primul din serie care are un întreg nou set de personaje umane, fiind şi primul în care apar Dinoboţii. Dintre personajele iniţiale fac parte Optimus Prime, Bumblebee, Ratchet şi Brains.

  În timpul filmărilor, Michael Bay a folosit platforma de filmare Shotover K1 pentru filmările aeriene ale scenelor de mare viteză, pentru a fi folosite ca material IMAX şi 3D.


  Ai o comunitate, dar te-ai saturat de probleme? Vino pe Real-Arena.
  Sus In jos
  http://www.real-arena.com
   

  Transformers: Age of Extinction, „un adevărat val de adrenalină”

  Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
  Pagina 1 din 1

  Real-Arena România :: Categorie generală :: Cinema :: Noutăţi şi discuţii-