• Real-Arena
 • Contact
 • Cash Money
 • Prezintă-te
 • Counter-Strike
 • Metin2
 • Minecraft
 • SA:MP
 • [SHOP] Steam, Gift, Cards, Items
 • Giveaway STEAM
 • AcasaAcasa  IndexIndex  Regulament  Cont Premium  CautareCautare  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  CalendarCalendar  FAQFAQ  

  Distribuiţi | .
   

   Valeriu Andriuţă terorizează Kremlinul, în remake-ul serialului Homeland

  Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
  AutorMesaj
  H4cK3R*uL
  Administrator
  avatar
  # Lord of Hell!#
  Mesaje : 12494
  MesajSubiect: Valeriu Andriuţă terorizează Kremlinul, în remake-ul serialului Homeland   
  Mar 10 Iun 2014, 03:53

  Cel mai recent l-am văzut pe Valeriu Andriuţă în rolul preotului din filmul După dealuri, dublu premiat la Cannes.

  Valeriu Andriuţă, actorul pe care Cristian Mungiu l-a distribuit în majoritatea filmelor sale, inclusiv în După dealuri, a fost invitat de celebrul regizor rus Pavel Lungin să joace în remake-ul serialului cu cinci Globuri de Aur, Homeland.

  Varianta rusească se numeşte Rodina, adică „Patria”, şi este scrisă şi regizată de autorul celebrelor Taxi Blues (Premiul de regie la Cannes, 1992) şi Ostrov (2006). Andriuţă este principalul antagonist al filmului, un terorist saudit, ce plănuieşte să pună o bombă chiar în Mausoleul aflat în Piața Roșie din Moscova.

  Protagonistul serialului (echivalentul rus al actorului Damian Lewis) este unul dintre cei mai cunoscuţi actori ruşi, Vladimir Mashkov. Povestea este adaptată la realităţile ruseşti ale anilor 1990, colapsul URSS fiind prins în scenariul serialului.

  Valeriu Andriuţă tocmai a terminat filmările la Mosfilm, începute la finalul lunii aprilie, urmănd să continue turnarea primului sezon al serialului în Israel, săptămâna viitoare. Vom publica în weekend interviul exclusiv cu actorul.

  În centrul acțiunii din serialul Rodina este interacțiunea dintre o agentă FSB (serviciul secret al Federației Ruse, succesorul KGB-ului - n.red), analist de informații (Viktoria Isakova), și un ofițer de armată (Vladimir Mashkov) care trece prin faza de stress post- traumatic și care devine suspect el însuși de a fi devenit terorist. Acțiunea are loc în anul 1993. Alexei Bragin (Mashkov), colonel în Infanteria Marină, și lunetistul Yuri Khamzin sunt dați dispăruți în Cecenia. Peste șase ani, în timpul unei operațiuni speciale în zonă, contra unor tabere de teroriști, Bragin este descoperit într-un buncăr, legat în lanțuri și cu bărba crescută. Povestea colonelului, presupus mort, devine publică. Bragin a fost torturat ani la rând, iar starea sa fizică şi psihică sunt grav afectate. Pe parcursul primului sezon aflăm în ce relaţie a fost Bragin cu personajul lui Valeriu Andriuţă, un terorist cu „o latură sensibilă”, cum l-a portretizat actorul român.

  Născut în Lazovsk, Republica Moldova, în decembrie 1967, Andriuţă a studiat actoria în Georgia, la Tbilisi, între 1988 şi 1992, unde - pe lângă întâlnirea cu, ceea ce el însuşi numeşte, o „şcoală extraordinară de teatru şi film” - a trăit şi ultimile momente ale Imperiului Sovietic. Vom reveni asupra întâmplărilor trăite acolo în interviul pe care îl vom publica zilele următoare. În 1993 se mută în România, joacă în teatrul Andrei Mureşanu, apoi studiaza la ATF (UNATC, Bucureşti). Până a fi distribuit în „După dealuri”, a jucat în şapte scurtmetraje şi în lungmetrajul „Occident”, toate regizate de Cristian Mungiu. E autorul a două scurtmetraje, dar si unor spectacole de teatru. A locuit o vreme în Irlanda. În prezent, în paralel cu filmările la serialul Rodina, montează un spectacol avându-l ca protagonist pe Ionuţ Ghinea (După dealuri), după un text de Dostoevski.


  Ai o comunitate, dar te-ai saturat de probleme? Vino pe Real-Arena.
  Sus In jos
  http://www.real-arena.com
   

  Valeriu Andriuţă terorizează Kremlinul, în remake-ul serialului Homeland

  Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
  Pagina 1 din 1

  Real-Arena România :: Categorie generală :: Cinema :: Noutăţi şi discuţii-