• Real-Arena
 • Contact
 • Cash Money
 • Prezintă-te
 • Counter-Strike
 • Metin2
 • Minecraft
 • SA:MP
 • [SHOP] Steam, Gift, Cards, Items
 • Giveaway STEAM
 • AcasaAcasa  IndexIndex  Regulament  Cont Premium  CautareCautare  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  CalendarCalendar  FAQFAQ  

  Distribuiţi | .
   

   Totul despre Ţestoasele Ninja

  Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
  AutorMesaj
  H4cK3R*uL
  Administrator
  avatar
  # Lord of Hell!#
  Mesaje : 12494
  MesajSubiect: Totul despre Ţestoasele Ninja   
  Mar 10 Iun 2014, 03:51

  Noul film cu ţestoasele karatiste se lansează pe 22 august
  Săptămâna trecută am văzut primul teaser trailer al filmului şi recunoaştem că este mai interesant decât ne aşteptam. Multe dintre comentariile iscate de lansarea primelor imagini cu Ţestoasele Ninja au subliniat faptul că cei care s-au grăbit să denigreze iniţiativa lui Michael Bay (producător) şi Jonathan Liebesman (regizor) de a readuce la viaţă ţestoasele atât de prezente pe micile ecrane în anii '90 ar putea să se gândească a doua oară înainte de a refuza să vadă această premieră a lunii august.

  În trailer îi vedem atât pe neînfricata jurnalistă April O'Neill (interpretată de Megan Fox şi nu suficient de neînfricată pentru a nu leşina la vederea unei jumătăţi din cvartetul specialist în arte marţiale), cât şi pe Leonardo şi Michelangelo. Un plus este apariţia lui William Fichtner în rolul lui Eric Sachs, cel despre care ştim deja că este doar jumătatea pozitivă a lui The Shredder, principalul inamic al Ţestoaselor.

  Unul dintre cele mai fierbinţi puncte de interes ale filmului a fost subliniat de dezvăluirea, cândva anul trecut, că originea Ţestoaselor ar fi schimbată în noul film, ele fiind transformate din mutante în... extraterestre. Teaser trailerul confirmă, aşa cum a declarat Michael Bay, că cei patru eroi nu au nicio treabă cu extratereştrii şi că ar fi fost creaţi în urma unui experiment ratat plănuit de Sachs împreună că însuşi tatăl lui April O'Neill. Asta o aruncă pe jurnalistă adânc în miezul poveştii şi explică modul cum April va ajunge (după ce se trezeşte din leşin) să colaboreze cu Ţestoasele pentru a salva oraşul de sub jugul răufăcătorilor.

  Ceea ce a impresionat fanii este faptul că Ţestoasele par mai voluminoase în film, dacă le comparăm cu personajele umane, decât versiunile lor anterioare, ceea ce ar putea sugera că antagoniştii compensează avantajul eroilor ori cu numărul, ori cu forţa de temut. Avem toate motivele, prin urmare, să ne aşteptăm la încleştări spectaculoase şi la tot ce pot oferi noile tehnologii CGI şi motion capture. O anumită secvenţă din teaser (urmărirea pe pârtia de zăpadă) promite că specialiştii în efecte speciale ai lui Michael Bay nu au făcut economie la buget atunci când s-au apucat de readucerea la viaţă a Ţestoaselor.

  Dacă până acum i-am văzut pe Leonardo şi Michelangelo, următoarele trailerele ni-i vor arăta cu siguranţă pe Rafael şi Donatello, dar şi pe Splinter, şobolanul mutant ajuns maestrul celor patru experţi în arte marţiale. Toate cele cinci personaje mutante au fost interpretate de actori în carne şi oase cu ajutorul tehnologiei motion-capture, o imensă echipă de efecte speciale integrându-i apoi în decorurile surprinse de camera de luat vederi a brazilianului Lula Carvalho (Tropa de Elite, RoboCop).

  Ţestoasele au fost de prea multe ori alături de noi, în diverse forme, pentru a ne surprinde planurile Paramount de a transforma această reunire TMNT într-o franciză. William Fichtner a recunoscut într-un interviu publicat chiar ieri că a semnat pentru trei filme. Ţestoasele Ninja se lansează în SUA pe 8 august, iar în România vom vedea filmul două săptămâni mai târziu.


  Ai o comunitate, dar te-ai saturat de probleme? Vino pe Real-Arena.
  Sus In jos
  http://www.real-arena.com
   

  Totul despre Ţestoasele Ninja

  Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
  Pagina 1 din 1

  Real-Arena România :: Categorie generală :: Cinema :: Noutăţi şi discuţii-