• Real-Arena
 • Contact
 • Cash Money
 • Prezintă-te
 • Counter-Strike
 • Metin2
 • Minecraft
 • SA:MP
 • [SHOP] Steam, Gift, Cards, Items
 • Giveaway STEAM
 • AcasaAcasa  IndexIndex  Regulament  Cont Premium  CautareCautare  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  CalendarCalendar  FAQFAQ  

  Distribuiţi | .
   

   Brick Mansions şi Transcendence au premiera vineri, 25 aprilie

  Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
  AutorMesaj
  H4cK3R*uL
  Administrator
  avatar
  # Lord of Hell!#
  Mesaje : 12493
  MesajSubiect: Brick Mansions şi Transcendence au premiera vineri, 25 aprilie   
  Joi 24 Apr 2014, 13:37

  În Detroit, într-un prezent distopic, case abadonate îi adăpostesc pe cei mai periculoşi criminali, în filmul Brick Mansions/Zona de pericol, cu Paul Walker protagonist, şi Luc Besson scenarist. E cartierul cu case sociale, „Brick Mansions”, locuite acum de cei mai răi dintre cei răi. Incapabile să ţină sub control violenţele, autorităţile au închis cartierul cu un zid, sub pretextul că ar proteja restul oraşului de locuitorii din „Zona de pericol”, degeneraţii care îşi fac singuri legea. Filmul are premiera la noi vineri, 25 aprilie. Cu această ocazie, trecem în revistă filmele lui 2014 plasate în lumi distopice.

  Transcendence: Viaţă după moarte, din 25 aprilie

  Doctorul Will Caster (Johnny Depp) este cel mai apreciat cercetător din domeniul inteligenţei artificiale, căutând soluţia de a reuni într-o singură maşinărie conştiinţa colectivă, cu informaţii din toate domeniile stiintei şi emoţia umană. Experimentele sale controversate l- au făcut celebru, însă au atras în acelaşi timp şi antipatia extremiştilor anti-tehnologie. În urma unei violente încercări de a-l opri, activiştii nu au făcut altceva decât să îl aducă mai aproape de realizarea obiectivului pentru care a muncit întreaga sa cariera. Will devine astfel prima conştiinţă uploadată într-un sistem informatic, care caută încontinuu să obţină controlul şi puterea supremă. Un scenariu terifiant devine acum realitate: omniprezentă şi fără slăbiciuni, noua entitate nu poate fi oprită!

  Edge of Tomorrow: Prizonier în timp, din 30 mai

  Povestea din Edge of Tomorrow se derulează într-un viitor apropiat, în care o rasă extraterestră, numită The Mimics, a atacat Pământul într-un asalt susţinut, distrugând complet oraşe întregi şi lăsând în urmă milioane de victime. Nicio armată de pe Pământ nu e în stare să egaleze viteza, brutalitatea şi aparent excepţionala intuiţie a luptătorilor Mimic sau a comandanţilor acestora cu puteri telepatice.

  Planeta Maimuţelor: Revoluţie, din 11 iulie

  Recent formata națiune de maimuțe evoluate genetic, condusă de Caesar, este amenințată de o bandă de supraviețuitori umani ai virusului devastator răspândit în urmă cu zece ani. Cele două tabere au încheiat însă o pace instabilă, care dovedește și de scurtă durată, căci ambele părți sunt gata să înceapă un război ce va determina care dintre cele două specii va obține supremația pe Pământ.

  Noaptea Judecăţii: Anarhia, din 1 august

  Sequelul succesului de casă din 2013 porneşte de la aceeaşi premisă şi explorează evenimente petrecute în unica noapte din an când, timp de 12 ore, orice crimă rămâne nepedepsită. În centrul atenţiei este un bărbat (Frank Grillo) hotărât să profite de Noaptea judecăţii pentru a răzbuna moartea fiului său.

  Sin City: A Dame to Kill For, din 29 august

  Sin City. Acest oras atrage bandiţii, corupţii şi suferinzii. Unii îl numesc întunecat. Dur. Pe de altă parte, alţii îl numesc „casă". Politisti necinstiti. Femei sexy. Gardieni disperati. Unii cauta razbunarea. Altii salvarea. Apoi, mai sunt si cei care spera la putin din amandoua. Un univers al unor eroi neverosimili si apatici.

  The Maze Runner, din 19 septembrie

  Lume post-apocaliptică, adolescenţi forţaţi să treacă prin încercări sângeroase, într-un labirint ai cărui pereţi sunt înalţi de 100 de metri.

  The Hunger Games: Mockingjay - Part 1, din 21 noiembrie Katniss Everdeen devine motorul declanşator al unei revolte în masă împotriva dictatorialului Capitoliu.

  The Giver, din 5 septembrie

  Acțiunea are loc într-o societate distopică și ternă a viitorului, în care oamenii au fost lăsați fără nici un fel de amintiri, astfel încât aceștia nu mai manifestă nici un fel de sentiment sau emoție, fiind asemenea unor roboți ale căror îndatoriri/meserii sunt prestabilite. Când un băiat de 12 ani este desemnat drept Receptor al Amintirilor (The Giver), descoperă că lucrurile nu sunt atât de frumoase și de perfecte precum își imagina.


  Sursa: Cinemagia


  Ai o comunitate, dar te-ai saturat de probleme? Vino pe Real-Arena.
  Sus In jos
  http://www.real-arena.com
   

  Brick Mansions şi Transcendence au premiera vineri, 25 aprilie

  Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
  Pagina 1 din 1

  Real-Arena România :: Categorie generală :: Cinema :: Noutăţi şi discuţii-