• Real-Arena
 • Contact
 • Cash Money
 • Prezintă-te
 • Counter-Strike
 • Metin2
 • Minecraft
 • SA:MP
 • [SHOP] Steam, Gift, Cards, Items
 • Giveaway STEAM
 • AcasaAcasa  IndexIndex  Regulament  Cont Premium  CautareCautare  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  CalendarCalendar  FAQFAQ  

  Distribuiţi | .
   

   Valuri de scandal la Hollywood

  Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
  AutorMesaj
  H4cK3R*uL
  Administrator
  avatar
  # Lord of Hell!#
  Mesaje : 12493
  MesajSubiect: Valuri de scandal la Hollywood   
  Mar 22 Apr 2014, 15:34

  Pe lângă Bryan Singer, mai mulţi directori de studio sunt acuzaţi de viol
  Relatam săptămâna trecută că Bryan Singer, regizor cunoscut pentru The Usual Suspects/Suspecţi de serviciu, primele filme X-Men şi Superman Returns, a fost acuzat de viol de către Michael Egan (foto), un fost actor. Acesta i-a intentat proces lui Singer, spunând că în 1999, când Egan nu avea decât 17 ani, i s-ar fi oferit alcool şi droguri de către regizor în timpul unei petreceri, acesta forţându-l apoi să întreţină relaţii sexuale cu el.

  Singer a fost doar prima persoană vizată, ieri Egan intentând proces şi altor trei nume mari din industria entertainment-ului. Garth Ancier, fost director NBC Entertainment, a fost şi el acuzat ca parte dintr-un "sex ring" ce mijlocea întâlniri între personalităţi din showbiz şi tineri de diferite vârste pentru întreţinerea relaţiilor sexuale. David Neuman, pe atunci preşedinte al Walt Disney TV, şi producătorul de teatru Gary Wayne Goddard, au fost şi ei menţionaţi în acuzaţiile lui Michael Egan.

  Într-o conferinţă de presă ce a avut loc ieri, Egan le-a spus reporterilor că a fost atacat în diverse moduri după ce săptămâna trecută i-a intentat proces lui Singer. "Trecând prin toate aceste atacuri, îţi dai seama de ce victimele aleg să nu facă nimic. Nu este deloc plăcut să înfrunţi situaţia", a spus Egan, care a invitat şi alte victime ale abuzurilor sexuale de la Hollywood să ia atitudine, conform Reuters.

  Bărbatul acum în vârstă de 33 de ani cere daune de peste zece milioane de dolari pentru faptul că a fost forţat să întreţină relaţii sexuale în timpul unor petreceri găzduite de fostul director din industria entertainment-ului Marc Collins-Rector, deja condamnat într-o serie de procese de molestare. Conform declaraţiilor, Egan, pe atunci în vârstă de 17 ani, a fost atins, invitat să consume alcool şi droguri şi apoi forţat să întreţină relaţii sexuale de către cei patru acuzaţi.

  La conferinţa de presă a fost prezentă şi mama lui Egan. Aceasta a declarat: "Nu este vorba de bani. Este despre dezarmarea acestor pedofili care îşi folosesc puterea şi averea pentru a nu fi pedepsiţi".


  Ai o comunitate, dar te-ai saturat de probleme? Vino pe Real-Arena.
  Sus In jos
  http://www.real-arena.com
   

  Valuri de scandal la Hollywood

  Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
  Pagina 1 din 1

  Real-Arena România :: Categorie generală :: Cinema :: Noutăţi şi discuţii-