• Real-Arena
 • Contact
 • Cash Money
 • Prezintă-te
 • Counter-Strike
 • Metin2
 • Minecraft
 • SA:MP
 • [SHOP] Steam, Gift, Cards, Items
 • Giveaway STEAM
 • AcasaAcasa  IndexIndex  Regulament  Cont Premium  CautareCautare  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  CalendarCalendar  FAQFAQ  

  Distribuiţi | .
   

   4 semne că un bărbat este slab dotat

  Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
  AutorMesaj
  H4cK3R*uL
  Administrator
  avatar
  # Lord of Hell!#
  Mesaje : 12494
  MesajSubiect: 4 semne că un bărbat este slab dotat   
  Mar 01 Apr 2014, 19:20

  În general, femeile sunt forţate de împrejurări să-şi aleagă un iubit în funcţie de considerente non sexuale, cum ar fi simţul umorului ori politeţea. După ce treci la…etapa mai avansat ale relaţiei poţi descoperi că ceva lipseşte la bărbatul aparent perfect… un anumit număr de centimentri!

  Nu e drept! Bărbatul poate ghici mărimea pe care o porţi la sutien chiar în timpul în care i te prezinţi, iar el pretinde că se uită la buzele tale… Noi trebuie să ne îndrăgostim nebuneşte de el şi să-l dezbrăcăm pentru a vedea cu ce anume l-a înzestrat mama natură.

  Ca să eviţi deziluzii sexuale de acest gen, te invit să descoperi semnele care prevestesc că bărbatul de care eşti interesată nu este foarte dotat!

  Diferenţa dintre degetul arătător şi cel inelar
  Mult timp s-a crezut că mărimea penisului este direct proporţională cu mâinile, nasul sau tălpile bărbatului. Aceste corelări au fost între timp desfiinţate de către oamenii de ştiinţă, care le-au catalogat drept afirmaţii vreun fundament real.

  Iată că un grup de cercetători asiatici vine cu o nouă ipoteză, de această dată mai plauzibilă. Se pare că lungimea penisului depinde de raportul dintre lungimea degetului arătător şi cea a degetului inelar. Cu cât este mai mic raportul, deci degetele au lungimi asemănătoare, cu atât este mai dotat bărbatul respectiv.

  Studiul îşi bazează concluzia pe faptul că raportul dintre degetul arătător şi cel inelar este determinat de expunerea prenatală la testosteron şi estrogen, hormoni sexuali, care determină dezvoltarea aparatului genital. Aşadar, corelarea dintre lungimile celor două degete amintite şi lungimea penisului poate fi explicată medical.

  De exemplu, s-a mai demonstrat că raportul dintre cele două degete poate prevesti şi riscul de cancer la prostată. Bărbaţii cu degetul arătător mai lung decât cel inelar au de trei ori mai multe şanse să nu sufere vreodată de acest tip de cancer.

  Doctorul urolog Tae Beom Kim şi colegii săi au constatat existenţa acestei legături după ce au studiat 144 de pacienţi cu vârste trecute de 20 de ani, care nu sufereau de disfuncţii sexuale, care să le afecteze în vreun fel lungimea penisului.

  Aşa că fii mai atentă atunci când îl ţii de mână pe acel tip drăguţ la primele voastre întâlniri!

  Alte semne că un bărbat este slab dotat ar fi acestea:
  - Încă n-aţi ajuns să faceţi sex, dar el ţi-a arătat deja cât de bine se pricepe să facă sex oral. Asta pentru că încearcă să te impresioneze, înainte de a te dezamăgi.

  - Nu ţi-a vorbit nicidată despre penisul lui. Bărbaţii dotaţi tind să se laude sau să facă măcar un mic apropo despre “cât de mare e”, pentru a te determina să intri mai repede în patul lor ca să te convingi…

  Susţine că mărimea nu contează , ci modul în care “o” foloseşti. Niciun bărbat bine dotat nu va spune asta!


  Ai o comunitate, dar te-ai saturat de probleme? Vino pe Real-Arena.
  Sus In jos
  http://www.real-arena.com
  [RLA] # RyNo
  Utilizator Premium
  avatar
  No Member Title
  Mesaje : 462
  MesajSubiect: Re: 4 semne că un bărbat este slab dotat   
  Joi 29 Ian 2015, 15:07

  Interesant


  Ai o comunitate, dar te-ai saturat de probleme? Vino pe Real-Arena.
  Sus In jos
  http://www.Real-Arena.com
   

  4 semne că un bărbat este slab dotat

  Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
  Pagina 1 din 1

  Real-Arena România :: Categorie generală :: Timp liber :: Viaţa de zi cu zi-