• Real-Arena
 • Contact
 • Cash Money
 • Prezintă-te
 • Counter-Strike
 • Metin2
 • Minecraft
 • SA:MP
 • [SHOP] Steam, Gift, Cards, Items
 • Giveaway STEAM
 • AcasaAcasa  IndexIndex  Regulament  Cont Premium  CautareCautare  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  CalendarCalendar  FAQFAQ  

  Distribuiţi | .
   

   Regulament intern

  Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
  AutorMesaj
  Gaby
  Hall of fame
  Manager SA:MP
  Mesaje : 842
  MesajSubiect: Regulament intern   
  Mar 11 Mar 2014, 19:43

  1. Primul lucru care se cere in aceasta agentie este bunul simt si buna crestere . Orice comportament deviat de la regulile bunului simt duce automat la sanctiuni din partea liderului de la avertisment si scaderea rangului pana la demiterea agentului in cauza.
  2. Certurile intre membrii atat pe /r cat si pe /d duce automat la sanctionarea agentului si informarea liderului departamentului din care face parte celalalt membru , de incidentul care s-a intamplat.
  3. In lipsa liderilor membrii sunt obligati sa primeasca si sa execute ordinele unui membru cu rang mai mare.
  4. Este strict interzisa favorizarea unor anumiti jucatori de pe server pentru ca va sunt prieteni/frati/veri si a le aduce beneficii in plus cu privire la arest/perchezitie etc .
  5. Este strict interzis sa acordati wanted in jail.
  6. Nu aveti voie sa oferiti /clear fara sa anuntati pe /d motivul si sa informati un lider sau un membru cu rang mai mare de acest lucru .
  7. Nu aveti voie sa faceti spam pe /r atunci cand se tine o sedinta , un lider sau un rang mai mare va informeaza sau va vorbeste anumite lucruri . De asemenea sunt interzise glumele proaste/mistourile facute intre membrii in timpul sedintelor.
  8. Este strict interzisa postarea intre membri . Singurul lucru pe care trebuie sa il faceti daca aveti un conflict cu un alt membru al agentiei este sa informati unul dintre lideri cu un PM pe forum care sa contina descrierea situatiei si eventual dovezi .
  9. Este strict interzisa luarea peste picior a membrilor noi veniti care nu sunt familiarizati cu atmosfera si comenzile din agentie . Daca un membru cu rang mai mic va cere ajutorul intr`o problema trebuie sa il ajutati .
  10. Orele de activitate specificate in aplicatie trebuie sa fie indeplinite.
  11. Trebuie sa aveti o activitate cat mai mare daca aveti pretentii la promovare in rang sau daca nu vreti sa fiti demisi.
  12. Este interzis sa inselati alti jucatori cu bunuri materiale . Sunteti un om al legii deci nu trebuie sa incurajati inselatoria . Daca faceti acest lucru veti fi demisi imediat .
  13. Nu aveti voie sa abuzati de functie , sa acordati wanted incepatorilor si sa ii omorati doar pentru bani . Acest lucru duce automat la demitere .
  14. Sunteti obligati sa aveti un limbaj cat mai civilizat in dialogul vostru cu un civil si sa nu folositi cuvinte vulgare .
  15. Odata ce ati intrat in Federal Bureau of Investigation ati devenit un om foarte important in societate , un om al legii . Aveti obligatia de a respecta toti jucatorii fara a face anumite favoruri unora.
  16. Avertismentele primite in cadrul factiunii se pot sterge daca dati dovada de un comportament exemplar si doar daca meritati acest lucru.
  17. Daca un jucator a atacat , jignit , sau omorat un ofiter nu mai sunteti obligati sa ii oferiti drept de predare.
  18. Daca jucatorul fuge si nu opreste din prima somatie respectiv a doua , nu mai este nevoie de somatie si aveti obligatia sa il urmariti pana il prindeti si il omorati.
  19. Sunteti obligati sa acordati imediat ajutorul unui coleg de departament daca acesta va cere asta pe /d
  20. Odata ce ati fost acceptati in topicul de aplicatii aveti la dispozitie 3 zile sa luati legatura cu unul dintre lideri pentru a da testul.
  21. Nu aveti voie sa trimiteti /w infractorilor pentru a ii intreba daca se predau. Acest lucru este considerat non-rp si se sanctioneaza cu avertisment.
  22. Un agent SRI are dreptul de a actiona la orice wanted acordat de el, atata timp cat suspectul nu paraseste zona producerii evenimentului care a degenerat gradul de urmarire.
  23. Aveti voie sa omorati /arestati playerii cu wanted care se duc la eventuri . Daca acestia vor sa ramana la event si refuza sa vina la sectie aveti dreptul de a-i omora.
  24. Ve-ti folosi /gov pentru a afla informatii despre playerii cu wanted care se ascund in diferite interioare.
  25. Agentii SRI de rang 1 sunt obligati sa mearga intodeauna insotiti la wanted. De la rang 2 aveti voie sa mergeti singuri dupa suspectii cu wanted, deoarece ajungand la rang 2 se presupune ca ati capatat destula experienta pentru a imobiliza si aresta un infractor fara ajutorul colegilor.
  26. Un politist are dreptul de a acorda wanted atunci cand este atacat in inferioritate numerica (EX :3 V 1 , 5 V 2 ), acesta in schimb nu are dreptul de a merge la wanted cand este depasit numeric.
  27. Un agent F.B.I are dreptul de a da /take weapons doar daca suspectul este intr-o masina de politie incatusat.


  Ai o comunitate, dar te-ai saturat de probleme? Vino pe Real-Arena.
  Sus In jos
   

  Regulament intern

  Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
  Pagina 1 din 1

  Real-Arena România :: Arhivă :: Arhiva forumului :: Online :: Real-Arena RPG :: Facţiuni :: Serviciul român de informaţii-