• Real-Arena
 • Contact
 • Cash Money
 • Prezintă-te
 • Counter-Strike
 • Metin2
 • Minecraft
 • SA:MP
 • [SHOP] Steam, Gift, Cards, Items
 • Giveaway STEAM
 • AcasaAcasa  IndexIndex  Regulament  Cont Premium  CautareCautare  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  CalendarCalendar  FAQFAQ  

  Distribuiţi | .
   

   10 mistere din filme CELEBRE care au fost în sfârșit EXPLICATE.

  Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
  AutorMesaj
  H4cK3R*uL
  Administrator
  avatar
  # Lord of Hell!#
  Mesaje : 12494
  MesajSubiect: 10 mistere din filme CELEBRE care au fost în sfârșit EXPLICATE.   
  Mier 24 Mai 2017, 17:42

  De fiecare dată când vizionăm un film, ne vin în minte anumite întrebări la care, de cele mai multe ori, nu găsim răspunsuri. Cât a costat un anume lucru? Unde a avut loc o anumită scenă? Ce efecte au fost folosite?


  Creatorii filmelor lasă adesea loc de interpretări, lucru care trezește interesul telespectatorilor și care îi face pe aceștia să caute explicații. Uite 10 astfel de mistere pe care oamenii au reușit să le explice:  1.Cât costă un an de școală la Hogwarts (Harry Potter)

  Oamenii au luat în calcul toate costurile pe care le implică mersul la cea mai neobișnuită școală din toate timpurile. Au pornit de la suma de 41.633 de dolari – costul unui an la o școală prestigioasă britanică. La aceasta au adăugat toate necesitățile unui student: uniforma școlară, uneltele de protecție, bagheta magică, manualele, telescopul și altele. Toate acestea au avut ca rezultat un cost de aproape 43.000 de dolari per student, doar pentru primul an de studiu.

  2.Cât au cheltuit Bella și Edward pentru nunta lor (Twilight)

  Cartea spune că doar casa Cullen a fost decorată cu 20.000 de flori care, cu un preț absurd de 1 dolar pe floare, ar costa deja 20.000 de dolari. Muzicienii ar costa aproximativ 1.500 de dolari, cortul 210 dolari, iar tortul folosit în scenă poate fi achiziționat la un preț de 800 de dolari. În total, inclusiv cu prețurile mâncării, costul nunții atinge aproximativ 38.000 de dolari, doar florile reprezentând mai mult de jumătate din buget.  3.Cât ar costa organizarea Jocurilor Foamei (Hunger Games)

  Având ca punct de reper ultimele Jocuri Olimpice și pe baza rezultatelor, s-a realizat și o estimare a costurilor Jocurilor Foamei. Cupola ar trebui să coste la fel de mult ca stadionul de la Beijing, construit pentru Jocurile Olimpice din 2008, adică aproximativ 480 milioane de dolari. O altă sumă de 100 milioane de dolari este destinată ceremoniei de deschidere și facilităților pentru Tributuri. Având în vedere doar aceste aspecte, suma necesară organizării acestor jocuri poate depăși cu ușurință 580 milioane de dolari – sumă cheltuită anual.  4.Ce cantitate de date este necesară pentru a menține Matrix (Matrix)

  Creierul uman este ca un computer care procesează informația la o rată de câțiva kilobytes până la câțiva megabytes pe secundă. Software-ul Matrix ar trebui să ne facă pe fiecare dintre noi să credem în lumea în care trăim, deci ar trebui să producă mai mult de 360 de terabytes pe an, doar pentru o singură persoană. Înmulțind acest număr cu populația Pământului, rezultă mai mult de 2 yottabytes pe an.  5.Cât de scumpă ar fi construirea Stelei Morții (Star Wars)

  Profesorul Zachary Feinstein, de la Universitatea Washington, a făcut propria estimare a costurilor pentru o Stea a Morții. Pe baza calculelor sale, construcția ar costa 193 trilioane de dolari (18 zerouri). Cu toate astea, au fost făcute și alte calcule care estimează că prețul construcției acestei stele ar putea ajunge la „doar” 20 milioane de dolari.  6.Cât ar costa întreținerea Stelei Morții

  Să presupunem că în ciuda prețului exorbitant, îți construiești Steaua Morții. OVO Energy, Marea Britanie, spune că ar trebui să cheltuiești zilnic aproximativ 7,7 trilioane de dolari pentru ca Steaua să își mențină activitatea. Se pare că suma totală depășește suma banilor existenți pe Pământ, având în vedere că estimarea include fiecare funcție a stelei.  7.Cât costă un Batmobile (The Dark Knight)

  Acesta este unul dintre reperele filmelor și benzilor desenate Dark Knight. Cea mai scumpă astfel de mașină este dintr-o carte de benzi desenate din 2004 și valorează 1,8 milioane de dolari. Cel mai ieftin a fost Studebaker, din anii ’50, al cărui preț era de 13.604 dolari. Astăzi, costul mașinilor Batman ar putea atinge 214.700 de dolari.  8.Unde și pentru cât timp a fugit Forrest Gump (Forrest Gump)

  Fuga a început în orașul inexistent, Greenbow, AL, pe 1 octombrie 1979. După ce a ajuns la Pacific, în Santa Monica, s-a întors spre Atlantic. În doi ani se spune că a traversat Mississippi de patru ori. Fanii filmului au realizat o hartă a traseului care i-a luat 3 ani, 2 luni, 14 zile și 16 ore. La acel moment, a alergat 24.539,2773 km și a traversat întreaga SUA de 5 ori.  9.Cât costă conacul lui Tony Montana (Scarface)

  Conacul din film se numește El Fureidis și este situat în California, nu în Florida. Ținând cont de toate aspectele, printre care și plafoanele din aur, prețul conacului este de aproximativ 35 milioane de dolari.  10.Cât costă costumul de fier (Iron Man)

  Internauții au decis să verifice cum ar fi să fii Tony Stark și au socotit cheltuielile necesare pentru tot ceea ce deține acesta, inclusiv faimosul costum de supererou. Cu toate problemele tehnologice rezolvate, estimările s-au dovedit a fi destul de reale în ceea ce privește costumul: 100,4 milioane de dolari, adică aproape cât un avion de luptă F-35, care costă între 95 și 183 milioane de dolari.


  Ai o comunitate, dar te-ai saturat de probleme? Vino pe Real-Arena.
  Sus In jos
  http://www.real-arena.com
   

  10 mistere din filme CELEBRE care au fost în sfârșit EXPLICATE.

  Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
  Pagina 1 din 1

  Real-Arena România :: Categorie generală :: Cinema :: Noutăţi şi discuţii-