• Real-Arena
 • Contact
 • Cash Money
 • Prezintă-te
 • Counter-Strike
 • Metin2
 • Minecraft
 • SA:MP
 • [SHOP] Steam, Gift, Cards, Items
 • Giveaway STEAM
 • AcasaAcasa  IndexIndex  Regulament  Cont Premium  CautareCautare  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  CalendarCalendar  FAQFAQ  

  Distribuiţi | .
   

   [Real-Arena] Regulamentul general al comunitatii Real-Arena România

  Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
  AutorMesaj
  H4cK3R*uL
  Administrator
  avatar
  # Lord of Hell!#
  Mesaje : 12494
  MesajSubiect: [Real-Arena] Regulamentul general al comunitatii Real-Arena România   
  Mier 07 Noi 2012, 16:19


  Regulamentul acesta se aplică tuturor utilizatorilor forumului nostru, indiferent de grad, regulamentul trebuie respectat ca a tare.
  Utilizarea acestui forum se face sub autoritatea regulilor stabilite în acest regulament, ceea ce presupune luarea la cunoştinţă a prezentului regulament şi acceptarea sa. Dacă nu sunteţi de acord sau nu acceptaţi prezentul regulament sunteţi invitaţi să parasiti acest site. Înregistrarea nu este necesară pentru a citi mesajele postate de membrii deja înscrişi, ci doar pentru a avea acces la anumite secţiuni, pentru a putea răspunde la mesaje, a putea descărca fişiere sau a avea dreptul de a deschide noi topicuri de discuţii.

  Administratorii îşi rezervă autoritatea de a modifca acest regulament fară o notificare prealabilă, utilizatorii fiind obligaţi să se conformeze noului regulament şi a actualizarilor. Acceptând acest regulament declaraţi ca veţi folosi forumul pe propria răspundere. Real-Arena România nu îşi asumă răspunderea pentru informaţiile textelor consemnate în subiectele şi mesajele utilizatorilor acestui forum şi nu oferă nicio garanţie ca informaţiile, serviciile, produsele ori serviciile obţinute prin intermediul acestui forum vă vor satisface preferinţele.

  1 ~ Punct important / Conturi.
  1 - Forumul este deschis oricărei persoane indiferent de vârstă, sex, naţionalitate, religie, etc. Orice discriminare de acest tip se consideră atac la persoană şi se sancţionează conform regulamentului.
  2 - Membrii noi sunt atent monitorizaţi de moderatorii forumului deoarece dorim evitarea spamului.
  3 - Fiecare membru are dreptul la un singur cont pe forum. Deschiderea unui nou cont pe forum, este considerat clonă şi duce la banarea ambelor conturi. Folosirea aceluiaşi PC de către mai multi membri trebuie anunţată prin PM unui Administrator.
  4 - Este interzisă crearea unui cont cu un nume asemănător cu al unui membru existent pe forum. Dacă totuşi se întâmplă acest fapt, rugaţi un Administrator să vi se schimbe numele contului. Cererea de schimbare a numelui pe forum se poate face de maxim 3 ori, la un interval de 30 de zile. Sunt permise nume cu maximum două semne (incluzând aici şi spaţiul) şi minimum trei caractere.
  5 - Campurile din profil nu sunt pentru a vă face publicitate la forum. De asemenea trebuie să completaţi corect câmpurile. Singurul loc unde puteţi să scrieti adresa unui forumul este câmpul "Website".

  2 ~ Deschiderea unui subiect / Răspunsurile date într-un topic / Spam - Post hunt-ul.
  1 ~ Limbajul pe forum trebuie să fie unul decent, la fel şi imaginile sau ceea ce conţin link-urile postate pe forum. Orice abatere de la această regulă duce la sancţionarea celui în cauză şi la modificarea/ştergerea postului respectiv. Cenzurarea nu reprezintă o abatere de la această regulă, la fel şi interpretările care se pot face.
  2 ~ Înainte de a deschide un subiect nou asiguraţi-vă că subiectul nu s-a mai discutat, folosind funcţia Căutare.
  3 ~ Titlurile subiectelor deschise trebuie să fie relevante conţinutului acestora. Nu este permisă folosirea de emoticoane în titluri.
  4 ~ Evitati sa faceti post dublu. Rămâne la latitudinea moderatorilor forumului dacă postul dublu a fost justificat sau nu.
  5 ~ Deoarece dorim să avem un forum care să poată fi înţeles de oricine, folosiţi un limbaj cât mai coerent, utilizând exclusiv limba română şi excluzând metodele de exprimare de gen messenger („sh” „k” „tz” „sal” „bft” , etc.). Nu sunt acceptate reply-urile monosilabice de genul „Da”, „Bine”, „GG”, etc. si cu atât mai mult a reply-urilor ce conţin doar emoticoane. Fiecare reply trebuie să constituie o propoziţie. Este interzisă folosirea excesivă de majuscule, a textelor de tip bold, italic, subliniat, ca şi textele colorate care sunt strict interzise, trebuie să folosiţi culoarea şi fontul de bază al forumului.
  6 ~ Nu daţi un răspuns fără a contribui în mod pozitiv la subiectul respectiv. Abaterea de la această regulă duce la sancţionare pentru „post hunting”.
  7 ~ Răspunsurile trebuie să fie doar în concordanţă cu subiectul discutat. Tot ce se abate de la acest fapt se consideră off-topic şi se sancţionează conform regulamentului.
  8 ~ Orice provocare ce poate duce la devierea subiectului din topic se consideră deviere de la subiect sau atac la pesoană.
  9 ~ Nu sunt acceptate subiectele sau mesajele ce conţin adrese IP, Messenger, Facebook, etc fără acordul persoanei în cauză.

  3 ~ Avatar / Semnatură.
  1 ~ Este interzisă utilizarea unui avatar sau a unei semnaturi cu conţinut pornografic, rasist, vulgar sau ce poate aduce jigniri grave altor utilizatori. Dimensiunea maximă pentru avatare este de 150x150px.
  2 ~ Este interzisă utilizarea a mai multe imagini în semnatură sau a imaginilor de dimensiuni mari ce deformează pagina forumului, lungesc pagina forumului sau aduc jigniri / înjurii asupra unor persoane.
  3 ~ Este interzis ca în semnătură să se folosească imagini sau link-uri de promovare a unor concursuri / vânzări / comunităţi sau videoclipuri (gen Youtube), etc. De asemenea nu sunt admise nici imagini ale trackerelor care arată numărul de playeri pe server sau alte opţiuni legate de server.

  4 ~ Link-uri / Publicitate.
  1 ~ Este interzisă punerea de link-uri directe sau indirecte pentru download filme, muzică, jocuri, etc. Se permite însa punerea de filme, seriale TV, anime-uri, videoclipuri, etc pentru a fi vizionatate direct în forum. Acest lucru se numește vizualizarea conținutului online.
  2 ~ Publicitatea este permisă doar în locurile speciale, în niciun caz în alte secțiuni ale forumului (Publicitatea este permisă numai membrilor, staff-ul nu are voi în nici un fel să promoveze alte comunităţi sau forumuri).

  Regulament pentru ChatBox.
  1. Nu folositi cuvinte obscene, injurii sau prescurtari ale acestora. Încălcarea acestei reguli se pedepseşte cu ban pe Chat.
  2. Nu faceţi reclamă către alte forumuri sau servere din afara comunităţii. Încălcarea acestei reguli se pedepseşte cu ban pe Chat, chiar şi cu ban pe forum.
  3. Nu postaţi link-uri de la diverse imagini sau videoclipuri. Încălcarea acestei reguli se pedepseşte cu ban pe Chat.
  4. Nu postaţi IP-uri. Încalcarea acestei reguli se pedepseşte cu ban pe Chat.
  5. Nu postaţi mai mult de 3 rânduri (shout-uri) consecutive. Încălcarea acestei reguli se pedepseşte cu ban pe Chat.

  Avertismente şi infracţiuni.
  Membrii acestui forum pot fi sancţionaţi în două feluri: Prin Warn si prin Ban permanent sau pe o perioada nedeterminata de timp
  1. Avertismentele (warnurile) pot fi date pentru abateri uşoare de la regulament pentru a evita repetarea acestora.
  2. Infracţiunile pot avea mai multe puncte infracţiune. Pentru abateri grave de la regulament se acordă ban direct. La acumularea a 5 puncte infracţiune se acordă ban, fără posibilitatea de a se mai retrage. Excepţie fac situaţiile în care moderatorii forumului votează în unanimitate retragerea banului.
  3. Retragerea infracţiunilor se poate face de moderatorul care a dat-o sau dacă majoritatea moderatorilor sunt de acord (prin vot).
  4. Nu există un timp în care infracţiunea expiră. Recunoaşterea greşelii va scurta timpul în care infracţiunea sau avertismentul sunt active. Comentarea ei, poate aduce alte infracţiuni până la banare definitivă.

  Sancţiunile pot fi date în felul următor:
  Incălcarea regulilor forumului – +1 warn sau dupa caz banarea contului.
  Răspuns monosilabic – Warn + 1
  Mesaje cu fonturi şi culori diferite de cele de bază a forumului - Warn + 1
  Deviere de la subiect sau atac la pesoană – Warn + 1
  Limbaj neregulamentar – Warn + 1
  Nume asemănător cu al unui alt utilizator – Warn + 1
  Off-topic – Warn + 1
  Semnătură neregulamentară – Warn + 1 şi ştergerea semnăturii, iar dacă acesta continuă să îşi pună aceeaşi semnatură se va decurge la Banarea lui.
  Post hunting – Warn + 1
  Insultă sau atac la persoană – Warn + 1
  Folosire de conturi clonă – Blocarea conturilor clonă
  Insultă la adresa unui moderator – In functie de insultă se va acorda Warn + 2 / 3 sau Ban pe o perioada nedeterminată de timp.
  Nerespectarea deciziilor administrative – Ban pe o perioada nedeterminata de timp.
  Reclamă în alte secţiuni - Ban pe o perioada nedeterminata de timp.

  Real-Arena România nu răspunde de fişierele care apar aici (pe forum) sau care sunt urcate pe hostul nostru! Link-urile sunt furnizate exclusiv de utilizatorii acestui site. Comunitatea Real-Arena România nu poate fi trasă la răspundere pentru ceea ce utilizatorii postează sau orice alte acţiuni ilegale ale acestora. Nu puteţi folosi acest site pentru a distribui sau descărca orice material atunci când nu aveţi dreptul legal de a face acest lucru, este responsabilitatea ta să aderi la aceşti termeni. Daca aveţi îndoieli cu privire la legalitatea de conţinut sau aveţi orice suspiciuni nu ezitaţi să ne contactati. Administratorii acestei comunităţii pot selecta utilizatorii şi interzicerea oricui în orice moment, fară nici un anunţ prealabil. Drepturile de autor pentru toate creaţiile proprii aparţin comunităţi Real-Arena România şi este interzisş reproducerea, copierea sau modificarea lor. Vă rugăm să citiţi cu atenţie aceste aspecte şi să le trataţi cu maximă seriozitate!


  Înregistrarea pe acest forum se consideră acceptarea termenilor şi condiţiilor prezentului regulament.

  ·Copyright ©  Real-Arena România


  Ai o comunitate, dar te-ai saturat de probleme? Vino pe Real-Arena.
  Sus In jos
  http://www.real-arena.com
  H4cK3R*uL
  Administrator
  avatar
  # Lord of Hell!#
  Mesaje : 12494
  MesajSubiect: Re: [Real-Arena] Regulamentul general al comunitatii Real-Arena România   
  Dum 10 Feb 2013, 01:34

  10.02.2013 # Regulament actualizat!


  Ai o comunitate, dar te-ai saturat de probleme? Vino pe Real-Arena.
  Sus In jos
  http://www.real-arena.com
  H4cK3R*uL
  Administrator
  avatar
  # Lord of Hell!#
  Mesaje : 12494
  MesajSubiect: Re: [Real-Arena] Regulamentul general al comunitatii Real-Arena România   
  Lun 01 Apr 2013, 18:45

  01.04.2013 # Regulament actualizat!


  Ai o comunitate, dar te-ai saturat de probleme? Vino pe Real-Arena.
  Sus In jos
  http://www.real-arena.com
  H4cK3R*uL
  Administrator
  avatar
  # Lord of Hell!#
  Mesaje : 12494
  MesajSubiect: Re: [Real-Arena] Regulamentul general al comunitatii Real-Arena România   
  Mar 09 Apr 2013, 18:52

  09.04.2013 # Regulament actualizat!


  Ai o comunitate, dar te-ai saturat de probleme? Vino pe Real-Arena.
  Sus In jos
  http://www.real-arena.com
  H4cK3R*uL
  Administrator
  avatar
  # Lord of Hell!#
  Mesaje : 12494
  MesajSubiect: Re: [Real-Arena] Regulamentul general al comunitatii Real-Arena România   
  Sam 27 Apr 2013, 00:51

  27.04.2013 # Regulament actualizat!


  Ai o comunitate, dar te-ai saturat de probleme? Vino pe Real-Arena.
  Sus In jos
  http://www.real-arena.com
  H4cK3R*uL
  Administrator
  avatar
  # Lord of Hell!#
  Mesaje : 12494
  MesajSubiect: Re: [Real-Arena] Regulamentul general al comunitatii Real-Arena România   
  Sam 11 Mai 2013, 19:28

  11.05.2013 ~ Regulament actualizat!


  Ai o comunitate, dar te-ai saturat de probleme? Vino pe Real-Arena.
  Sus In jos
  http://www.real-arena.com
  H4cK3R*uL
  Administrator
  avatar
  # Lord of Hell!#
  Mesaje : 12494
  MesajSubiect: Re: [Real-Arena] Regulamentul general al comunitatii Real-Arena România   
  Dum 02 Iun 2013, 02:56

  02.06.2013 ~ Regulament actualizat!


  Ai o comunitate, dar te-ai saturat de probleme? Vino pe Real-Arena.
  Sus In jos
  http://www.real-arena.com
  H4cK3R*uL
  Administrator
  avatar
  # Lord of Hell!#
  Mesaje : 12494
  MesajSubiect: Re: [Real-Arena] Regulamentul general al comunitatii Real-Arena România   
  Dum 30 Iun 2013, 03:31

  30.06.2013 ~ Regulament actualizat!


  Ai o comunitate, dar te-ai saturat de probleme? Vino pe Real-Arena.
  Sus In jos
  http://www.real-arena.com
  H4cK3R*uL
  Administrator
  avatar
  # Lord of Hell!#
  Mesaje : 12494
  MesajSubiect: Re: [Real-Arena] Regulamentul general al comunitatii Real-Arena România   
  Sam 10 Aug 2013, 22:44

  10.08.2013 ~ Regulament actualizat!


  Ai o comunitate, dar te-ai saturat de probleme? Vino pe Real-Arena.
  Sus In jos
  http://www.real-arena.com
  H4cK3R*uL
  Administrator
  avatar
  # Lord of Hell!#
  Mesaje : 12494
  MesajSubiect: Re: [Real-Arena] Regulamentul general al comunitatii Real-Arena România   
  Mier 28 Aug 2013, 00:34

  28.08.2013 ~ Regulament actualizat!


  Ai o comunitate, dar te-ai saturat de probleme? Vino pe Real-Arena.
  Sus In jos
  http://www.real-arena.com
  H4cK3R*uL
  Administrator
  avatar
  # Lord of Hell!#
  Mesaje : 12494
  MesajSubiect: Re: [Real-Arena] Regulamentul general al comunitatii Real-Arena România   
  Sam 12 Oct 2013, 23:32

  12.10.2013 ~ Regulament actualizat!


  Ai o comunitate, dar te-ai saturat de probleme? Vino pe Real-Arena.
  Sus In jos
  http://www.real-arena.com
  H4cK3R*uL
  Administrator
  avatar
  # Lord of Hell!#
  Mesaje : 12494
  MesajSubiect: Re: [Real-Arena] Regulamentul general al comunitatii Real-Arena România   
  Dum 19 Ian 2014, 01:24

  19.01.2014 ~ Regulament actualizat!


  Ai o comunitate, dar te-ai saturat de probleme? Vino pe Real-Arena.
  Sus In jos
  http://www.real-arena.com
  H4cK3R*uL
  Administrator
  avatar
  # Lord of Hell!#
  Mesaje : 12494
  MesajSubiect: Re: [Real-Arena] Regulamentul general al comunitatii Real-Arena România   
  Joi 20 Feb 2014, 17:03

  20.02.2014 ~ Regulament actualizat!


  Ai o comunitate, dar te-ai saturat de probleme? Vino pe Real-Arena.
  Sus In jos
  http://www.real-arena.com
  H4cK3R*uL
  Administrator
  avatar
  # Lord of Hell!#
  Mesaje : 12494
  MesajSubiect: Re: [Real-Arena] Regulamentul general al comunitatii Real-Arena România   
  Sam 12 Apr 2014, 23:28

  12.04.2014 ~ Regulament actualizat!


  Ai o comunitate, dar te-ai saturat de probleme? Vino pe Real-Arena.
  Sus In jos
  http://www.real-arena.com
  H4cK3R*uL
  Administrator
  avatar
  # Lord of Hell!#
  Mesaje : 12494
  MesajSubiect: Re: [Real-Arena] Regulamentul general al comunitatii Real-Arena România   
  Lun 17 Noi 2014, 20:43

  17.11.2014 ~ Regulament actualizat!


  Ai o comunitate, dar te-ai saturat de probleme? Vino pe Real-Arena.
  Sus In jos
  http://www.real-arena.com
  H4cK3R*uL
  Administrator
  avatar
  # Lord of Hell!#
  Mesaje : 12494
  MesajSubiect: Re: [Real-Arena] Regulamentul general al comunitatii Real-Arena România   
  Dum 22 Feb 2015, 14:47

  22.02.2015 ~ Regulament actualizat!


  Ai o comunitate, dar te-ai saturat de probleme? Vino pe Real-Arena.
  Sus In jos
  http://www.real-arena.com
  Continut sponsorizat
  MesajSubiect: Re: [Real-Arena] Regulamentul general al comunitatii Real-Arena România     Ai o comunitate, dar te-ai saturat de probleme? Vino pe Real-Arena.
  Sus In jos
   

  [Real-Arena] Regulamentul general al comunitatii Real-Arena România

  Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
  Pagina 1 din 1

  Real-Arena România :: Biroul administrativ :: Administraţie :: Informaţii-